Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_20240130_235516.webp

Halukların yayınına müteakip anında twıtterda linç başladı yönetime. Algı denen meret çok tehlikeli bişey gerçekten.

Yazın transfere cebinden para vermedi ki? Bence tamamen BB'den çıkmak için oraya ödeyecekler tüm parayı. Divan'da yapılan eleştirilerden de etkilenmiş bu da belli.
Dursun ve Erden dışında para verecek adam yok ki yönetimde. illa kefalet sıcak para falan vermiştir.

CL sezonunda finansal sorun varsa ortada ciddi yönetim zafiyeti vardır. Parayı sezon sonuna harcayacağız da klasik erteleme bahanesi. Yaz transfer sezonu da aynı bahaneleri çokca duyduk. Tek sorumlu da Dursun Özbek değil.

Dubois gelirse ciğeri yetmez bizim oyun tarzına, kontraatakta sürekli geride kaldığını görür gibiyim.
Auier e gelince Ali turalp oynasın daha iyi. Umarım genç kondisyonu iyi iki bek alırız.

"Bu dönem bonservis vermeyeceğiz, yazın daha geniş süre var" önermesi açıkçası geçmiş yılları düşününce katılamayacağım bir önerme. Transfer işlerini erken hallettiğimiz bir dönem pek yok, oldu ise de hatırlamıyorum ben.

Yaz transferi güzeldir ama vakit olarak sıkıntılı çünkü Euro 2024 var çoğu milli takımda olacak sonrasında izinli olacaklar 2. olduğumuz taktirde oturmuş bir kadroyla çıkamayacağımıza göre şampiyon olamadığımız senaryoda Şampiyonlar ligi hayal olarak kalır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt