Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parasını ödeyemeyeceğin oyuncuyu neden alıyorsun. Övülen sponsorluklar, cl gelirleri, borçları bitirecek projeler ne oldu. Hiç açıklama, bilgilendirme yok. Divandaki dinozorlar sonuna kadar haklı bu durumda.

Bahane üretmesinler abi oyuncu almak isteyen gider 1-2 milyona bir Scout hamlesi yapar en azından.
Kazımcandan daha iyi bir herif bulamayacak mısın 1 milyona çıldırtmasınlar adamı ya.

Hikaye anlatmayı bıraksınlar. Abi transfer dedin mi akıllarına üst seviye oyuncu niye geliyor abi sürekli. Scout diye aldığınız herif sahada yürümekten aciz. 6 milyonu kim saydıysa yusufa çıkar iki bek için 10 milyon verir.
Madem sattınız sezonu satın abi kime teklif varsa satın 20 barış mı var sat, Nelssona mı teklif var sat 15 neyse. Kereme de mi var sat boşalt, 15 puan fark yiyip rahatlayın.

Muslera
Kenny Tete - Nelsson/Sanchez - Abdülkerim - Nuno Tavares
Torreira - Kamada
Baris - Mertens - Kerem
Icardi

3 transferli kadrolari unutalim. Haluklar bile 2 diyor. Kamada iptal herhalde.​

Halukların verdiği bilgi ile Tansel'in verdiği bilgi tamamen zıt bu arada. Tansel iki bekten biri scout listesinden olacak diğeri kiralık tarzında konuşmuştu. Umarım Tansel'in verdiği bilgi doğrudur. Diğerlerine hedef saptırma yapmışlardır. Bunu da yarın öğreniriz herhalde çünkü Tansel yarın bir bek geliyor demişti.

valla sağ bekte beklentim yok - Kaan / rotasyonla falan zorlarsın BAY arada olur

ama sol bek olayı FACİA

Halukların verdiği bilgi ile Tansel'in verdiği bilgi tamamen zıt bu arada. Tansel iki bekten biri scout listesinden olacak diğeri kiralık tarzında konuşmuştu. Umarım Tansel'in verdiği bilgi doğrudur. Diğerlerine hedef saptırma yapmışlardır. Bunu da yarın öğreniriz herhalde çünkü Tansel yarın bir bek geliyor demişti.
Ama tansel bunu derken böyle olacağını %70 düşünüyorum hee okan hoca gidip tansel sen oynicaksin derse sesim cikmaz kimi isterse hocays güveniyorum demişti

Eşref kahvesini höpürdeterek takip ediyor süreci

resim_2021-06-04_184625.webp

HY yayını "taraftar alev aldı hemen konu değiştirelim hemen" modunda.

Para harcamazsak yaza Boey'den €30m + Zaniolo'dan €22.5m + Yunus'tan €9m

Üstüne biraz daha bütçe koyup €70-80m'lik bütçeyle los GALActicosu mu kuruyoruz

Şampiyonluk kaçsın bakalım ne oluyor o seçim öncesi ortalık....

Divan para mara muhabbetine bakmaz fenere şampiyonluk kaybedersen.
Seçime girmek istemiyorlar belki de. BB borcunu kapattım alın yine borçları artırın diye başkasına bırakacaklar gibi görünüyor.
Girmeyecekse seçime de girmeyeceğim desin. Ayrıca sen başkanlık görevin beni taraftar olarak mutlu etmek bir ayağı çukurdaki morukları mutlu etmek değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt