Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera/Güvenç/J. Yılmaz

B. Yılmaz/Dubois
Sánchez/Nelsson
Bardakcı/Ayhan
R. Yılmaz/Karataş

Torreira/Kutlu
Demirbay/Ndombele/Oliveira

Ziyech/Tetê
Transfer/Mertens/Aydın
Aktürkoğlu/Dervişoğlu/H. Akman

Icardi/Zaha

Para harcamazsak yaza Boey'den €30m + Zaniolo'dan €22.5m + Yunus'tan €9m

Üstüne biraz daha bütçe koyup €70-80m'lik bütçeyle los GALActicosu mu kuruyoruz
Avrupa şampiyonası var oyuncuların değerleri artıyor sonuçta çift haneli yıllarda transfer yapmak zor. Al sana bahane mis gibi.

Halukların verdiği bilgi ile Tansel'in verdiği bilgi tamamen zıt bu arada. Tansel iki bekten biri scout listesinden olacak diğeri kiralık tarzında konuşmuştu. Umarım Tansel'in verdiği bilgi doğrudur. Diğerlerine hedef saptırma yapmışlardır. Bunu da yarın öğreniriz herhalde çünkü Tansel yarın bir bek geliyor demişti.
Tanselin birşeyi bildiğini hatırlamıyorum. O gitsin alev atsın twitterdan

icardi dışında tek bonservisi zerre ihtiyacımız olmayan stopere verdik ya

gerçekten bravo
Sanchezi ne kadar sevsem de belki de en fiyasko transfer odur

En saglam bölgeye 10 milyon ödeyip bütceyi bosalttik

Apo döndügünde herif yedege cekilecek. Su anki Nelsson kesilmez

Avrupa şampiyonası var oyuncuların değerleri artıyor sonuçta çift haneli yıllarda transfer yapmak zor. Al sana bahane mis gibi.
O parayı da saklayıp 2025 yazında uzay takımını kuralım o zaman. Florya'dan gelecek parayla bütçeyi €120m yaparız

Seçime girmek istemiyorlar belki de. BB borcunu kapattım alın yine borçları artırın diye başkasına bırakacaklar gibi görünüyor.
Girmeyecekse seçime de girmeyeceğim desin. Ayrıca sen başkanlık görevin beni taraftar olarak mutlu etmek bir ayağı çukurdaki morukları mutlu etmek değil.
BB Den çıkıp borcun belini kıran yönetim (bu ekonomide) işin kaymaklı kısmını başkasına mı bırakacak ?

ilk Metin Öztürk foto karesinde kasılır öyle diyeyim.

Erden Timur kendisi kadro kursun ayrı aday olsun.

20240131_000247.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt