- 3 Haziran 2015
- 56.745
- 65.882
- 4.143
Yarın günaydın mesajı atmayacağım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun ve Erden dışında para verecek adam yok ki yönetimde. illa kefalet sıcak para falan vermiştir.
Abi yılbasi üstünden 1 ay geçmiş
Sanki 6-7 ay oldu gibi
Alırlar bir adam onun yerine renktas essek degiller yaNiye üstat para getirince kadro güç kaybetmemiş mi oluyor?
Lan daha zamli maas alamadik ama cidden 6 aydir çalışıyor gibiyimAbi yılbasi üstünden 1 ay geçmiş
Sanki 6-7 ay oldu gibi
Sancheze kötü demiyorum, en saglam oldugumuz bölgeye 10 milyona adam almak sacmalikti diyorum.????????
Gayet yerinde olmuş. Ndombele’ye, Tete’ye 3’er 5’er ver maaşları ödeyeme, kongreden baskı ye sonra kiralık transfer yapın. Şampiyonluğu da verdin, Avrupa’yı da. S… böyle işi kimse kusura bakmasın..Halukların yayınına müteakip anında twıtterda linç başladı yönetime. Algı denen meret çok tehlikeli bişey gerçekten.
Baba o zaman Arjantin Venezuela kıvamına gelmiş oluruz ondan daha büyük dertlerimiz olurUmarım sene sonuna kadar kur artmaz satılan localarla beraber Boey'in parası hiç olmasın.
kötüNasılsın doktor
Okan hocamız transfersizlikten yakında mutasyon geçirip okan terim olacak gibi
nelson gıdıyorSancheze kötü demiyorum, en saglam oldugumuz bölgeye 10 milyona adam almak sacmalikti diyorum.
O parayla tas gibi 10 no alirdin. 37 yasinda mertensle götürüyoruz
Sana mi inanalim bakan buzHala Haluklara inananlar var
puahahhaahahah
Bunun konumuzlaAbi yılbasi üstünden 1 ay geçmiş
Sanki 6-7 ay oldu gibi
Yarının ekonomik anlamda ne olacağını bilmiyoruz kiBaba o zaman Arjantin Venezuela kıvamına gelmiş oluruz ondan daha büyük dertlerimiz olur![]()