Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zeki rıdvan ve klas bi ortasaha hamlesi yeterli, yapamazlarsa skandal olarak gs tarihine geçecektir

kulübe kayyum atansın acilen şu dinozorlar ayaklasın bunlar paraları cebe indirecek gibi başka açıklaması olamaz bir dünya parayla adam alamamanın

bu olay bana hic mantıklı gelmiyor hasan,baskan fazlasıyla kaşar bir baskan yanı sampiyon olamazsa agzıyla kuş tutsa seçilemez hatta erdende gözden düşer maalesef
çünkü şampiyonluk demek harcadıgın paraların misliyle geri dönüşü demek bunuda biliyorlar
başka birşeyler var bence daha ilk günden beri transfer yapmama düşünceleride bana hic masumane gelmemişti
erden nasıl uydu bunlara onuda anlayamadım
BB'den çıkma sözü verdiler ya. Onu yerine getirmek için bence. Yoksa dediğin gibi mantıklı bir açıklaması yok. Şampiyon olmazsa bile seçilir bu arada özellikle BB'den BB borçlarını ödeyip çıktık desin aday çıkmaz karşısına.

ulen harbi GSTV kavgası çıkaran - "transferi bitirelim" diyen adamın dediği oluor ya

00.30 da Sibel dizisine tekrardan başlayarak totem yapacağız

Herkes hazır olsun

Yine bir dursun yönetimi yine kritik adamı satıp yerlerini doldurmama çalışmaları.
Borcu bu hale getiren de başkasıymış gibi Süperman olacak başımıza.

Kardeşim efil efil Araplar para saçarken 100 milyon dolara arsayı Cash paraya satsaydın bugün böyle bir problemimiz olmazdı zaten. Senin zayıf öngörün yüzünden biz çile çekiyoruz sürekli.

bankalar birligine bonservisin yarısı gidiyor diyorlardı simdide tamamı gidiyor diyorlar

bu muhabirlerin arasında art niyetli fenerli 8jklı olanlar var cok net

mehmet özcan emre kaplan gibiler özellıkle

Boey'in paranın yarısını değil komple versinler localardan gelen 1.5 milyar TL'yi de eklesinler 2-2.5 milyara çıksınlar yetmiyorsa birilerini daha satsınlar ekleyip çıksınlar transfer yapmayalım buna o zaman tamamım ama çıktığımıza dair KAP açıklamasını yapsınlar o zaman tek bir transfer bile istemem bunu başarabilsinler yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt