Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bahaneler başlamış
Bahaneler başlamış
Madem şampiyonluğu satıyoruz barisi da milana satalim.
Mapusta oŞu heriflerle ugrasacagimiza 40 yaşındaki Dani alvesi getirelim daha çok katkı verir
BB'den çıkma sözü verdiler ya. Onu yerine getirmek için bence. Yoksa dediğin gibi mantıklı bir açıklaması yok. Şampiyon olmazsa bile seçilir bu arada özellikle BB'den BB borçlarını ödeyip çıktık desin aday çıkmaz karşısına.bu olay bana hic mantıklı gelmiyor hasan,baskan fazlasıyla kaşar bir baskan yanı sampiyon olamazsa agzıyla kuş tutsa seçilemez hatta erdende gözden düşer maalesef
çünkü şampiyonluk demek harcadıgın paraların misliyle geri dönüşü demek bunuda biliyorlar
başka birşeyler var bence daha ilk günden beri transfer yapmama düşünceleride bana hic masumane gelmemişti
erden nasıl uydu bunlara onuda anlayamadım
Göksel gümüşdag ı ikna edecek kişiBilin ben kimim
![]()
Bitmemiş demekki renktaş yönetim bizi bitirmişAssignon bittiydi rts noldu?
De Gea
Carvajal Davinson Apo A.Telles
Torreira Casemiro
Di Maria Müller Zaha
Icardi
oy oy oyyy
Boey'in paranın yarısını değil komple versinler localardan gelen 1.5 milyar TL'yi de eklesinler 2-2.5 milyara çıksınlar yetmiyorsa birilerini daha satsınlar ekleyip çıksınlar transfer yapmayalım buna o zaman tamamım ama çıktığımıza dair KAP açıklamasını yapsınlar o zaman tek bir transfer bile istemem bunu başarabilsinler yeter.neresı yanlıs
Ne bu fifa kariyer modu mu?De Gea
Carvajal Davinson Apo A.Telles
Torreira Casemiro
Di Maria Müller Zaha
Icardi
oy oy oyyy
Kroos daha iyi olur rtaş Casemiro'yu da tanıyor Müller'i de ayrıca ligi de biliyorTorreira'yı satıp Kante almak lazım. Yaş sınırının altında kalıyor