Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Hoca çok kibar ama net konuştu cumaya kadar 2 bek gelmezse yonetimle buna erden dahil hocanın arasındaki bağ kopar bence

Kimse gelmesin solda barış sağda Ali turap oynasın ben razıyım şu saatten sonra

Muslera
Ali Nelsson Abdülkerim Barış
Torreira Eyüp
Zaha Ziyech Kerem
İcardi

Belki Eyüp ve Ali yi kazanırız böylelikle

Allah için bana birisi şunu anlatsın , dursun ozbegin para harcamak istememesi ile seçimlerin nasil bir baglantisi var ????

muslera
kaan nelsson abdülkerim barış
torreira
ziyech aktürk mertens zaha
icardi
Hayri Cund

Başkan çıkıp şunu dese vallahi razıydım.
"Gündemde ve alabileceğimiz oyuncular A kalite topçu değil kumar da oynamak istemiyoruz maaş dengesizliği (tete ndombele ziyech oyuncu form istikrar tutmaması) yüzünden zaten zarardayız. Sezon sonuna kadar sol bek sağ bek ve bir tane de orta sahaya oliveirayı yedekleyecek 6-8-8.5 arası oyuncularla anlaşıp sezon sonuna takıma yakışır kadro kurmayı hedefliyoruz" dese haklı bu adam derdim.

Beyler panik transferler yüzünden yatan teteye ziyeche ndombeleye ne maaşlar ödeniyor farkındasınız değil mi? Başkana hak vermek istiyorum kendimi böyle avutmaya çalışıyorum ancak barışa okeyim ama bize bir tane bek ivedilikle lazım 30 üstü ayağı yere sağlam basan adam kesen tecrübeli 90 dakika çıkarabilecek bek şart oğlu şart...

51df1aa92c86e4ab9b13291def041849.jpg

Hazır mıyız?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allah için bana birisi şunu anlatsın , dursun ozbegin para harcamak istememesi ile seçimlerin nasil bir baglantisi var ????
Aklı sıra yönetim kurulu ve kongre üyelerine mali olarak iyi durumdayız demek istiyor ama bence olay tam tersi ilk sezon ve geçen sezon geldiğinde bence cebinden para koydu transferler için seçim yaklaşıncada parasını kurtarmaya çalışıyorda olabilir seçilemezsem diye bu 2.söyleidğim ihtimal daha çok aklıma yatıyor şahsen

Ne planlama ama harika değil mi?

Bu saatten sonra Zeki ve Rıdvan gelirse yatıp kalkıp şükredelim.

Okan Hoca'da bir yere kadar götürür. 30 milyon €'ya şampiyonluğu sattılar, geçmiş olsun.
Son dönemlerin en berbat futbol yönetim şekli. Öyle bir yaz Transfer dönemi geçirdik ki; yapılan transfer hamleleri takımı güçlendirmek şöyle dursun, daha da güç kaybettik. Elimizdeki iyi adamları gönderip çok daha yetersizlerini getirdik.

Şimdi de ligin açık ara en iyi sağ bekini satıp (ki güzel bonservis ödendi. Satış yanlış değil) yerine onun boşluğunu doldurabilecek bir adam alabilecek miyiz, o bile şüpheli.

Devre arası transfere bonservis harcamayacağız demek, "biz bu sene ne lig şampiyonluğu istiyoruz, ne de Avrupa Ligi'nde üst turlara çıkmak gibi bir derdimiz var" anlamına gelir. Eğer öyleyse yönetim çıkıp bunu söylesin. Bizden şampiyonluk falan beklemeyin desin. Biz de rahatlayıp oturalım.

Kaldı ki sağ bek için bize trent alexander-arnold'u getirin, kyle Walker'ı getirin demiyoruz. Alt tarafı boey'in yerine o stilde genç, gelecek vadeden ve bu sezon bize katkı sağlayabilecek bir oyuncu istiyoruz.

İşi bitmiş, posası çıkmış bir adamı karşımıza sağ bek diye getirecekler sanırım. O da transfer yaparlarsa tabi. Bir bakmışız kimse gelmemiş. Ona da şaşırmam.

Okan Hoca çok kibar ama net konuştu cumaya kadar 2 bek gelmezse yonetimle buna erden dahil hocanın arasındaki bağ kopar bence
Erden timurla başkan heyeti ve yancı pozcu başkan Metin Öztürk ile ipler kopar daha çok bence.

Erden timur bir tarafını yırtıyordur gene

St.Pauli - Düsseldorf kupa maçını izliyorum maç uzatmalarda ve Pauli geride.

Pauli hocası FT hocam gibi stoperi en ileri uça yolladı uzun top şişiriyorlar şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt