Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katkı sağlaması anlamında yanlış denilemez yorumunuz hocam ama Barış kanat, Kaan ise orta saha rotasyonuna geri dönmeli, bek transferi yapılmasının böyle bir sonucu da olacaktır.
Bir şey ispat peşinde değiliz sadece planlama olmadığını söylemeye çalışıyorum.Cuma gününe anlayacağız Nurullah bey bakalim
Muslera
Nelsson Davinson Abdülkerim
Kaan Torreira Demirbay Barış
Zaha İcardi Kerem
En makulü bu
Dün spor gecesinde Angelino'dan bir miktar para gelecek diye haber verdiler o konu da boş çıktı. Belki de Zeki transferinde kolaylık istedik bundan vazgeçip. Diğer ihtimal ise spor gecesinin uydurması tabi.Angelino nun romaya gidişi bile zekinin geleceğinin habercisiydi zaten. 4 ay idare etsin umarim bizi yanıltır
Oha ya 2. dediğin olabılır mı yok artıkAklı sıra yönetim kurulu ve kongre üyelerine mali olarak iyi durumdayız demek istiyor ama bence olay tam tersi ilk sezon ve geçen sezon geldiğinde bence cebinden para koydu transferler için seçim yaklaşıncada parasını kurtarmaya çalışıyorda olabilir seçilemezsem diye bu 2.söyleidğim ihtimal daha çok aklıma yatıyor şahsen
Ortalık karışacak vaziyet alın sosyal medyadaki yangın tayfa alev alev yanmaya başlamış.
![]()
Son dönemlerin en berbat futbol yönetim şekli. Öyle bir yaz Transfer dönemi geçirdik ki; yapılan transfer hamleleri takımı güçlendirmek şöyle dursun, daha da güç kaybettik. Elimizdeki iyi adamları gönderip çok daha yetersizlerini getirdik.
Şimdi de ligin açık ara en iyi sağ bekini satıp (ki güzel bonservis ödendi. Satış yanlış değil) yerine onun boşluğunu doldurabilecek bir adam alabilecek miyiz, o bile şüpheli.
Devre arası transfere bonservis harcamayacağız demek, "biz bu sene ne lig şampiyonluğu istiyoruz, ne de Avrupa Ligi'nde üst turlara çıkmak gibi bir derdimiz var" anlamına gelir. Eğer öyleyse yönetim çıkıp bunu söylesin. Bizden şampiyonluk falan beklemeyin desin. Biz de rahatlayıp oturalım.
Ortalık karışacak vaziyet alın sosyal medyadaki yangın tayfa alev alev yanmaya başlamış.
![]()
Ne diyor rtaşUğur güzel konuşuyor
Valla bilmiyorum abi dursun Özbek’ten herşeyi bekleyebilirim erden başkana güveniyorum sadece oda işte elinden bişey gelmiyorsa yapacak bişey yok aslolan Galatasaray cefasda sefasıda çekilirOha ya 2. dediğin olabılır mı yok artık