Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir şey ispat peşinde değiliz sadece planlama olmadığını söylemeye çalışıyorum.

Bu arada şu an kimseden oyuncu alamamaları normal bir şey.

Kimse transfer döneminin sonunda kendi oynattığı oyuncuya büyük bir teklif vermediğin sürece sana vermez.

Kadroda 3. alternatife düşmüş adamları verebilirler onlardan da sen nasıl katkı alırsın az çok belli... Geçmiş olsun.
Yok bende sana yakınım zaten

tt de dursun cebinden verdiği paraya karşılık boeyin parasını aldı filan diyorlardı galiba doğru 5m maliyetmi 500bin maaşlı oyuncu sana zarar ettirmez. en kötü aynı paraya satarsın.
Bende bunun gerçek olma ihtimalini düşünüyorum artık ufaktan seçim vakti geldiği için parayı geri almış olabilir

Ortalık karışacak vaziyet alın sosyal medyadaki yangın tayfa alev alev yanmaya başlamış.

hrmlc1s.jpg
Kerem ıslıklayan taraftar profili eleştiriyorum ya sabahtan beri - buda aynısı işte - Boey'in gidişi üzerine bu şekilde trasnfere yaklaşırsan tepki bu olur. çünkü her senaryoya hazırlanmadığını göstereir. Şamp olamadığındada AHA GÖRDÖNÖZ MÖ İŞTE BİZ DEDİK O KADAR diye prim çkarmaya çalışır sözde yorumcu tayfası.

her ne kadar para savurmayalım politikası doğru olsada - başarı olmadımı , fenere şampiyonluk kaptırdın mı bugünü hatırlatıp divanı taraftarı osu busu hepsini pörtleyecek 10 katı kriz ortamı oluşacak. Bundan beslenecek kim ? Anti dursun lobisi ve destekçileri ..

boey'in 1 senedir satışı olabileceği konuşulurken en az 10-15 oyuncu olmalıydı liste olarak ve bunlardan bizi idare edecek en az 5-6 isim olmalıydı bunlardan biri alınmalıydı çok geç kalındı.

hatta daha düşük bonservis vermek için boey gitmeden alınmalıydı.

yahu fm de bile biz bu listeleri yapabiliyorsak binlerce lira-dolar harcayarak siz nasıl yapamıyorsunuz ?
Misal sanchez olayi ne güzeldi. Nelson triplerde diye çat diye getirmiştik giderse patlamayalim diye. Ama bu solbek ve sağbek olaylari hiç olmadı cidden. Heralde Lig çok boktan öyle ya da böyle kazaniyoruz Bjk ve fb derbisinden başka derbimiz kalmadi 23 puanda fark var bir türlü götürürüz kafasindalar ama çok yanlış bir kafa bu

Haluk Yürekli adam gibi adam. Yine Vecihi transferinde oldugu gibi devreye girip camiayi hareketlendirdi. Bundan sonra daha da transfer olmazsa dükkani hepten kapatmisiz demektir. 32'lik adama 2-3 bonservis 2.5m euro garanti ücretten 3 sene kontrat verilmesin diye o kadar tepki verildi. Lazlar hep 4-3-3 oynuyor, biz 4-2-3-1. Bizim sistemde bir halt yapamazdi Vecihi.

Ne zaman bu adama güvenelim desek her seferinde pişman ediyor. Şu dakikadan sonra baskıyla çer çöp getirir ancak. Onu bile yapmayabilir hatta. Beceriksizlik değil art niyet ararım bunun arkasında. İstifa edin
Tek güvencem erden başkan oda özneye uyarsa onuda yer taraftar sonra uzun bi süre sessizliğe bürünürüz

Haluklar nededide ortalik yangin yerine dondu?
iki bekten en az 1 i türk oalcak - solda Rıdvan ya da sağda Zeki Çelik.

Aurier ve dubois da yoklanıyor yabancı olarak

bonservis ile trasnfer Dursun özbek talimati ile olmayacak - sadece kiralık bakılıyor.

Ortalık karışacak vaziyet alın sosyal medyadaki yangın tayfa alev alev yanmaya başlamış.

hrmlc1s.jpg
Şu da yanlış mesela. Hoca ile yönetim arasında bir sıkıntı yok şu an, böyle yaparak takımda durduk yere sıkıntı oluşturacak taraftar.
Ayrıca ne yalan söyleyim çıkan hiçbir isim beni tatmin etmedi, solbek te BAY'dan sağbekte Kaan'dan iyi performans gösterebileceklerine ihtimal vermiyorum. Sırf transfer için transfer yapmak da doğru değil.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erden başkanın lobisi yok olsada keşke kendisi tek girse
belki o da bırakır sıkılmıştır böyle ali cengiz oyunlarından zaten seçim dedikoları konuşuluyordu ha takım yarışta diye millet ses etmiyordu. gene kendi ayağımıza kendimiz sıkacaz gibi. albayrak filan boşa çıkmadı tvlere bunlar ne planlıyorsa gene erden başganıda mı saf dışı bırakacaklar.i ne yapacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt