Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonservise yüksek para vermeme strajesini yapmak kiralık boş transfer yapman gerektiği anlamına gelmiyor. Paran yoksa scouting yapacaksın. Solbek, sağbek ve 10 numara için isimler çoktan belli olmalıydı.
Hadi Sağ bek Boey net değildi ilgi vardı ama bayern o rakama çıkmıyordu son güne direttide bu paraya mahkum oldu dersin (ki Baron Timur diye sevindi herkes buna - bende ederini bulduğu için memnunum çok)

ama sol bek ve 10 no kesilikle aynı fikirdeyim.

Ağır konuşmamak için hiç konuşmayacağım. Bu sene de şampiyon olup fb denen oluşumu tarihe gömme fırsatı varken takımı dağıtıp adam almıyorlarsa en büyük fb’li bunlardır gözümde. Tarih bu yaptıklarınızı da yazacak.

Yönetimin de çok umurundaydı çoluk çocuğun yazdığı 3-5 twit.

Gs taraftarı olaya el koymazsa bunlar transfer yapmaz. Sonra niye taraftar bize baskı yapıyor diyorlar, ulan taraftar sizi rahat bırakınca yazın 3 ayda 1 tane 8 numara alamadınız akıllanmadınız, simdi de 2 ayda bir sol bek bulamadınız.

ewt sola yabancı alınabilir, işte orıya şu an SKAUT transferi düşünülebilir.
eleştriimde o yüzden ya işte - Kasımda sen opsiyon kullanmayarak 6M bonservisi cebinde tutmayı planladın - güzel saygı duyuyorum. o zamandan bu zamana 5 6 kişilik bir liste çıkmaz mı yav.

kaldı ki Boey satışı ile alakasıda çok yok hani -tmm bütçe denebilirde genede o çalışmayı yaparsın diye düşünüyprum.

Şekil 1 a dünya başa yıkıldı modu açıldı taraftarın - buna delirdim haluklar ilk bu şekilde verince haberi -1 saat geçmeden patladı. zarardan başka bir şey değil - basit şekilde deki " 4lük adamı 14 e itelemeye çalışıyorlar bizde iyi günler diliyoruz" - yemin ederim kimsenin gıkı çıkmaz.

dursuna gram acımam hapur hupur yerin tek korkum erden timurun bizi bırakması. aklı başında gs için çalışan bir yönetici bulduk onuda kaybedersek işimiz yaş.

albayrak filan boş iş şuan olsa 8m levent mercan için hurmaya domalırdı.

İşte bayramın gelişi arifeden belli olur yaz transfer döneminden belliymiş aslında ne kadar free agent işe yaramaz pili bitik varsa aldık kiralık opsiyonlu aldık hepsinde elimizde patladı tel bonservis verdiğimiz adam Davinson bonservis verirsen iyi adam alıyorsun işte ndombele balon çıktı ziyechin dizi bitik olduğu halde aldık bedava diye zahs anca kendini buldu tete tam bir fiyasko tek adam akıllı Davinson oda parasını verip aldık işte

Tete sol bek olurmu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yalnız Dursun Özbek'i anında sildi taraftar. Adamın kredisi 0 'mış.
İlk döneminde az çektirmedi taraftara çünkü cengiz başkanda iyi adamdı mesela erden Timur’un rahmetli ile aynı ekipte olmasını isterdim kaliteli bir adamdı bence gerçekten Galatasaray sevgisi olan biriydi

Ekli dosyalar

• images (34).webp
    images (34).webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 26
Yönetimin de çok umurundaydı çoluk çocuğun yazdığı 3-5 twit.
vicino çılgınlığında umurlarında oldu ama

olay 3 iqluk anlamsız tivitler değil - algı olarak istifa diyen bir kitle baskısı gibi sernayo konusunun dillere düşmesi.(en azından benim sinirlenme nedenim bu - dediğim gibi fazla para harcansın demiyorum , saygım var devre arasında NET adam bulma olayı risklidir . topçuyu sahada görmedn yorumlamak doğru değil)

Son düzenleme:
Haluk Yürekli adam gibi adam. Yine Vecihi transferinde oldugu gibi devreye girip camiayi hareketlendirdi. Bundan sonra daha da transfer olmazsa dükkani hepten kapatmisiz demektir. 32'lik adama 2-3 bonservis 2.5m euro garanti ücretten 3 sene kontrat verilmesin diye o kadar tepki verildi. Lazlar hep 4-3-3 oynuyor, biz 4-2-3-1. Bizim sistemde bir halt yapamazdi Vecihi.
4-3-3 ve 4-2-3-1 orta saha oyuncuları hangi özelliklerde olmalıdır sence?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt