Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uefada Birmanseviç bu Kaanın falan içinden geçer.

vicino çılgınlığında umurlarında oldu ama

olay 3 iqluk anlamsız tivitler değil - algı olarak istifa diyen bir kitle baskısı gibi sernayo konusunun dillere düşmesi.
Sosyal medyadaki bir çok kişi kendisine fazla anlam yüklüyor bence. Vecino Sarri bırakmadığı için gelmedi.

Vecino transferinin sosyal medyadan çıkan yangından dolayı olduğunu sananlar cidden yanılıyor. Adamlar orta sahaya onu getiriyorlardı son anda Sarri bırakmadığından o transfer yattı. Bizim yangınla gram alakası yok.

Hadi bizim yangından oldu diyelim. Sanki ne işe yaradı? Hiç ihtiyacımız olmayan bölgeye 9.5 milyon € harcadılar. Orta sahaya da kafada futbolu bitirmiş adamı getirdiler. İkisine de 3'er milyon €'dan maaş dağıttılar. Yangın çıkarmasak daha iyiydi bence.

Dursun Özbek koyduğu parayı aldı diye birisi sallıyor sonra herkes sanki bu doğruymuş gibi davranıyor. Dursun Özbek zaten 2 yıllık satılan locaların parasında koyduğu para varsa almıştır. Nakit akışında aksaklık olunca verilir sonra gelecek gelir gelince alınır. Dursun Özbek'in açıklamalarını okuduğumuzda BB'den çıkacaklar bu dönem o yüzden para harcamak istemiyor olabilirler. BB'den çıkmak büyük iş. Lakin sağ- sol beke en azından 8 milyonluk bir bütçe ayırabilir taksitli alınabilir. O yüzden stratejileri çok yanlış Divan'da eleştirilerden etkilendi. Bir ihtimal de haberlerin yanlış olması. Tansel başka şeyler söyledi mesela bakalım yarın ola hayır ola umarım Tansel'in haber doğrudur. Galatasaray için ne hayırlısı ile o olur. Ama bu yangın işi en saçma iş bu güne kadar hiç bir zaman yararı olmamış sadece zararı olmuştur sözde bu yangınların.

Onların hic bir şey umurlarında değil ki anca şarap fiyatını soran fosilleri umursarlar. acilen 2 bek istiyorum diyen hocalarını umursasınlar bari
Ben onları da çok ciddiye aldıklarını düşünmüyorum. Trilyonluk projeleri hayata geçirmeye çalışan insanların böyle küçük detaylara takılacağına pek inanmıyorum. Tek odak noktaları kulübün geleceği buna inancım tam. Bu yolda es geçtikleri şeyler çok fazla ama katlanacağız belli ki.

Yönetimin tepkılerı umursamadıgı konusuna katılmıyorum. Galatasaray'da taraftarın söz hakkı yoksa da taraftar ne dedıyse o oldu hep , burak elmas gelsın ıstedık geldı , gıtsın ıstedık gıttı , ft yı de gönderen bu taraftar , dursunu da salladı yıne sallar.

Bir şekilde liseliler etkılı gorunse de lıselıler de taraftar.

Yaz transfer döneminde yapılan hatalardan sonra ders alıp devre arasında doğru hamleler zamanında gelir diyordum ama bırakın doğru hamleyi bunlar hiçbir hamle yapmamayı tercih etti. Tekrar seçilirlerse sezon sonunda futbol şubeyi de kapatabilirler, beklerim. Bu ateş üfleyerek sönmez. Hesap versinler

Uefada Birmanseviç bu Kaanın falan içinden geçer.
Bilekleri sağlam dar alan becerisi drinlingi olan her oyuncu Kaan ayhanı deler geçer hamleli oyuncu çünkü tek hamleli topu aldı aldı alamadı bitti barış hızı ve fiziği sayesinde kapatıyor yoksa bek falan hayatta oynayamaz kademesi yok kademe bilgisi yok pozisyon bilgisi zayıf çocukta Allah vericisi hız ve fizik var kullanıyor

Başkanımızın şu lafı söylemesinin üzerinden 17 gün geçti kısa süreden kastı transferin son günüyse az kalmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt