Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dursun kardeşi mehmet özbek ile geçenki başkanlığında otel fatura filan ayağına verdiğini almıştı, parayı seviyorlar sıkıntı yok ama Galatasaray'da kimin parası kalmış sezon bitince al.
Böyle bir şeyi kim söyledi ya Boey'in satışından koyduğu parayı aldı bunu kim yazdı da inandınız?

Bu Dursun'un keko bir kardeşi vardı. İçerde Erden Timür olmasa bu transfer planını o yaptı derim yani o derece leş bir planlama... Tam onun kardeşinin yapacağı cinsten bir planlama.

4-3-3 ve 4-2-3-1 orta saha oyuncuları hangi özelliklerde olmalıdır sence?
Okan hocanin 4-2-3-1 sisteminde fizik gücü az ve temposuz oyuncunun iyi görünme ihtimali düsük bizim bu orta sahada. Topu kaybedince saniyeler icinde geri kazanmamiz gerekiyor. Torreira 6 numarada skor katkisi yapmadigi icin 8 oynayan oyuncunun orta sahayi hücum olarak cekip cevirmesi ve hizli top dagitabilmesi gerekiyor. Yokluktan 8 oynayan Mertens'in daha genci ve fiziklisi.

4-3-3 -> Sag veya sol ic oynayacak oyuncu olarak sadece FM'deki Ndombele'yi görüyorum. Gercek hayatta futbolu kafasinda coktan bitirmis. Ceza sahasina cok giren, dribbling yetenegi olan ve kanatlardan orta atabilmesi gerekir.

Hocanin ideal 8 profilinden cok uzakta oldugumuzu düsünüyorum.

Ben onları da çok ciddiye aldıklarını düşünmüyorum. Trilyonluk projeleri hayata geçirmeye çalışan insanların böyle küçük detaylara takılacağına pek inanmıyorum. Tek odak noktaları kulübün geleceği buna inancım tam. Bu yolda es geçtikleri şeyler çok fazla ama katlanacağız belli ki.
2 tane transfer yapmak hiç bir projeye engel olamaz. Plansızlık ve yumurta kapıya dayanıncaya kadar bukadar pasif kalmak düpedüz beceriksizlik. Dursun özbek'in gs nin hakkını saha içi ve saha dışında pasif kalarak savunamaması konusuna girmiyorum bile. Futbol takımina el freni olmasın yeter

Sosyal medyadaki bir çok kişi kendisine fazla anlam yüklüyor bence. Vecino Sarri bırakmadığı için gelmedi.
Öylede işte 200k ya yakın kitle tivitter sayesinde olduğunu zannediyor. benim kızdığım nokta zaten aptal kitleyi uyandıracak demeç çıkması ortaya.

yoksa angelino örneği var iyi harika dediğimiz adam tutmadı - sahada görmeden kimseyi yorumlamam. Tutum bana çok garip geliyor.tutum demeyelimde "boey gitmişken taraftarın saçmalamasını tetikleyecek şekilde haber çıakrılması" olarak stratejik haya diyelim.

4e okeydik 14 oldu - bizde vermedik de geç.

Mehmet Özbek sağda solda Nazif ile birlikte aldığım adamı 30 sattık falan diyormuş :crushed:

thumbs_b_c_40ccb0b8a6123a69600686664d5d833e.jpg

Süleyman Rodop: "Boey'i 30 m euro'ya satmak büyük başarıdır sattığı için alkışlıyorum ama Boey'i satarsan daha önceden sol bek ve sağ bekin alternatiflerini elinde bulundurman gerekiyordu."

İlk döneminde az çektirmedi taraftara çünkü cengiz başkanda iyi adamdı mesela erden Timur’un rahmetli ile aynı ekipte olmasını isterdim kaliteli bir adamdı bence gerçekten Galatasaray sevgisi olan biriydi
Mustafa Cengiz dönemi hiç bir şey üretilmeyen tamamen Dursun Özbek'in kurduğu kadro ve Riva'nın parası ile kulübü döndüren bir yönetimdi yalnız. Özbek'in ilk dönemini unutmamışsın ama Cengiz dönemini iyi unutmuşsunuz.

Süleyman Rodop: "Yerlerine oyuncu almadan en iyi 2-3 oyuncudan birini satmanın zarar vereceğini düşünenlerdenim."

Süleyman Rodop: "Lig var, Türkiye kupası var, Avrupa ligi var hatta ligde bile şampiyonluk şansı %51'ken 2 takviyeyle %60'a çıkarmak varken kadroyu zayıflatmanın bir manası yok. İstifa gibi söylemlerde hoş şeyler değil."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt