Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğrudur da son zamanlarda GS taraftarı yok biz farklıyız bilmem ne üzerinden linçleme kültürünü eleştiri diye yedirmeye başladı bu çok sıkıntılı bir durum. Oyuncu ıslıklamalar, oyuncuların hesaplarına hakaretler, en ufak şeyde istifalar, Okan hocaya bir kötü sonuçta zaten hoca değil falan demeler hep bunun getirileri çok yanlış işler bunlar.
sapla samanı karıştırmamak lazım yazdığın her şeye ben de karşıyım tabii ki ama bugün söylendiği gibi seçim var diye para harcamayalım kafasındaysa dursun eleştirilecek haklı olarak

Doğrudur da son zamanlarda GS taraftarı yok biz farklıyız bilmem ne üzerinden linçleme kültürünü eleştiri diye yedirmeye başladı bu çok sıkıntılı bir durum. Oyuncu ıslıklamalar, oyuncuların hesaplarına hakaretler, en ufak şeyde istifalar, Okan hocaya bir kötü sonuçta zaten hoca değil falan demeler hep bunun getirileri çok yanlış işler bunlar.
ortalık sütlimanken böyle tabi - ben Elmas döneminde FT'nin çok abzürt usulde ayrılınmasında gördüm aklı salim taraftar ile bir o kadar 2 gram beyinli taraftarın yayılımını .

bir günleri ile ertesi günleri tutmuyor - sürekli PMSteki kadın modunda gibiler.

sapla samanı karıştırmamak lazım yazdığın her şeye ben de karşıyım tabii ki ama bugün söylendiği gibi seçim var diye para harcamayalım kafasındaysa dursun eleştirilecek haklı olarak
orda yönetimin hatası şu : Söylemek istediklerini çok yanlış şekilde izlenen yayına servis edilmesi...

çok çok basit ya cümleyi değiştir "5 e anlaştığımız adm 15 e çevrildi" de %80 böyle yaygara yapılmazdı

en kötü" e niye isim hazır etmediniz arakdaş" a gelirdi - onda da son ana kadar bu gelir yoktuyla çözersin.

kelimesinden virgülüne pusu yatan aptallar var - hala Dybala bekleyen var ya, o kadar kopuk millet senin benim gibi bakmıyor ki - eve dönüş yolunda hayattan bezmiş sallıyor nede olsa kontrolü bir şeyi yok laf yapıştırmanın

Eleştiri farklı, linçlemek farklı. İstifa demek takımı karıştırmak ne işe yarar? Normal eleştirini yaparsın, seçim dönemi desteklemezsin vb.

Bonservis harcamama kararına karşı değilim. Ama nicelik sorunu var takımda. Oynamaya mecali olan 2-3 adam kiralansın en azından. Okan Buruk'a bu kadarını borçlular.

Eleştiri farklı, linçlemek farklı. İstifa demek takımı karıştırmak ne işe yarar? Normal eleştirini yaparsın, seçim dönemi desteklemezsin vb.
Rtaş 2 twitterdan istifa yazdılar diye edecek degilya 1.döneminde stada nerdeyse kimse gitmiyor Galatasaray yazısı okunuyordu cogunlukla onda bile istifa etmemisti adam bu sekilde edecek hiç degildir.

Bonservis harcamama kararına karşı değilim. Ama nicelik sorunu var takımda. Oynamaya mecali olan 2-3 adam kiralansın en azından. Okan Buruk'a bu kadarını borçlular.
Hiçbir şey yapamıyorsak ekonomik anlamda ciddi sıkıntı varsa şu orta sahaya Belhanda'yı 6 aylık çekerdim tabi o trende kaçtı 0 bütçeyle mümkün değil.

Zeki
Left back
Orta saha

bunlar gelmeli
İyi geceler

Basında sıvama modu başladığına göre dün akşamki planlar tamamen sıçmış durumda. Hocanın açıklamalarının peşine bu gece yangın oluşunca çıkın bahane sıçın demişler.
Aynen süpermenimiz tüm misyonumuz bankalar birliğinden çıkmakta zaten. Geçen sene çıksaydın dayı o halde 10 milyon havadan vermedik mi. Oyuncuları kiralayacağına nakit satıp çıksaydık. Girmeseydin 10 milyonluk boş heriflerin maaşına. İmza parası 3 milyon verirken sorun yoktu para değil miydi ya onlar.

orda yönetimin hatası şu : Söylemek istediklerini çok yanlış şekilde izlenen yayına servis edilmesi...

çok çok basit ya cümleyi değiştir "5 e anlaştığımız adm 15 e çevrildi" de %80 böyle yaygara yapılmazdı

en kötü" e niye isim hazır etmediniz arakdaş" a gelirdi - onda da son ana kadar bu gelir yoktuyla çözersin.

kelimesinden virgülüne pusu yatan aptallar var - hala Dybala bekleyen var ya, o kadar kopuk millet senin benim gibi bakmıyor ki - eve dönüş yolunda hayattan bezmiş sallıyor nede olsa kontrolü bir şeyi yok laf yapıştırmanın
Aynen öyle ya bir de bir bekleyin ya takımın hocası cumaya kadar sağ ve sol bek istiyorum demiş. Cuma günü transfer dönemi de transfer kapanmıyor Avrupa'ya kayıtın son günü o güne kadar gelmezse yap eleştirini yap yangınını. Habere göre gene eleştir takımı eksik bıraktınız de, transfer politikası yanlış, geç kaldınız vb. de eleştir ama hemen istifa demeye ne gerek var?

Rennes 4+1 istiyormuşta bilmem neymiş. Buyrun tüm haberler çöp oldu şimdi.

Muslera
Dubois - Nelsson - Abdülkerim - Barış
Torreira
Ziyech - Belhanda - Mertens - Zaha
Icardi​

Muslera
Dubois - Nelsson - Abdülkerim - Barış
Torreira
Ziyech - Belhanda - Mertens - Zaha
Icardi​
1706656930746.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt