Bankalar Birliği'nden çıkmak mı? Bonservis ile bek transferi mi hangisini seçerdiniz?
Bonservisle bek transferi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bankalar Birliği'nden çıkmak mı? Bonservis ile bek transferi mi hangisini seçerdiniz?
yetmezsagbek baris, sol solbek kazimcan oynayabilir bana göre. lig icin haydi haydi yeterli
berkan ve kaan ayhan da var yedek olarak
Her sene şampiyon olamazsın buda bir gerçek bu sene şampiyon yapmamak için uğraşıyorlar bu ülkede aç bak maçlara mesela her maç 2 penaltı yenilenebilir mi hiç? Şu an TFf de fb şampiyon olsunda kaos bitsin isteniyor buradan çıkman mucize olacaktır. Ben bu sene şampiyon olabileceğimizi düşünmüyorumAbi şöyle düşünelim. Ligi 2. Bitirdik diyelim, burada olsun en azından Bankalar Birliğinden çıktık diyecek kaç tane muhasebeci renkdasimiz var ?
Uefa: vallahi biz parayı verdik dursun özbek harcamıyorUlan UEFA bile transfer yapın diyor resmen
Beyler KapAn itibariyle Mardinsporun banka hesabına 60.000.000 € yatmış bulunmakta
İnşaat sektöründe değişen bir şey yok aynı hız hatta hızlanarak devam ediyor depremden sonra yönetmeliklerde birkaç değişiklik yapıldı ama o ara mevcut projeleri etkiliyordu şu an her şehirde fazlasıyla hızla devam ediyor.Deprem diye birşey yaşadık ülkece inşaat sektörünü çok etkilediğini düşünüyorum. Ayrıca ben Erden Timura çok güveniyorum geç olacaktır ama güç olmayacaktır, ama suyun karışısı adamı resmen yemek için uğraşıyor ve adamın bir tane kötü sözü bir tane hakareti yok düşmanlık yapacak
Yunusum bu şekilde bakarsak Bankalar Birliğispor u bile kurarızHer sene şampiyon olamazsın buda bir gerçek bu sene şampiyon yapmamak için uğraşıyorlar bu ülkede aç bak maçlara mesela her maç 2 penaltı yenilenebilir mi hiç? Şu an TFf de fb şampiyon olsunda kaos bitsin isteniyor buradan çıkman mucize olacaktır. Ben bu sene şampiyon olabileceğimizi düşünmüyorum
Bilmiyorum ama onun için uğraşıyorlar bence yoksa ne erden ne başkan bu duruma düşürmezdi kendisini.İnşaat sektöründe değişen bir şey yok aynı hız hatta hızlanarak devam ediyor depremden sonra yönetmeliklerde birkaç değişiklik yapıldı ama o anki mevcut projeleri etkiliyordu şu an her şehirde fazlasıyla hızla devam ediyor.
Locaların parasını erkene çekip sattık Mediciyeköy'de ki rezidanslar satıldı Florya için alınan kredi kapatıldı Riva'dan 3. etap en çok para gelmesi beklenilen projeydi oradan da bi akış olması lazım.
Bunların yanında Boey satıldı şu an BB'den çıkamazsak mümkün değil daha çıkamayız şu ara açıklama gelmesi lazım.
Martta çıkıyormuşuz.İnşaat sektöründe değişen bir şey yok aynı hız hatta hızlanarak devam ediyor depremden sonra yönetmeliklerde birkaç değişiklik yapıldı ama o anki mevcut projeleri etkiliyordu şu an her şehirde fazlasıyla hızla devam ediyor.
Sadece emlak kısmı sıkıntı nakit olan insanlar ev almak yerine bankaya koyuyorlar piyasalar faizlerden ötürü kitlenmiş vaziyette ama yine eskisi kadar olmasa bile satış oluyor.
Locaların parasını erkene çekip sattık Mediciyeköy'de ki rezidanslar satıldı Florya için alınan kredi kapatıldı Riva'dan 3. etap en çok para gelmesi beklenilen projeydi oradan da bi akış olması lazım.
Bunların yanında Boey satıldı şu an BB'den çıkamazsak mümkün değil daha çıkamayız şu ara açıklama gelmesi lazım.
Rıdvan ve Dubois bek transferleri olacak büyük ihtimalle kanks..Duboisi geri mi aliyoruz simdi nedir son gelismeler?
Mart ayı uzun bir süre var fakat bir garantisi varsa sabredilir umarım doğrudur o aylara geldiğimizde seçim sonrası denirse mevcut yönetime ciddi bir muhalif kesim çıkacaktır bu sırada futbolda gidişatta önemli eğer şampiyon olursak kimse o kadar üstelemez ama başarısızlıkla beraber BB'den çıkamazsak kaosu gör.Martta çıkıyormuşuz.
Arifim ticaret kafasını çok güzel açıklamışsinIs veya ev icin kredi almisim mesela. Bir yerden toplu para gecince elime bu borcu ben sahsen hemenc3cik odeyeyim de kurtulayima girismem. Zaten odeme gucum varsa o sicak parayi yatirima ceviririm. SL gelrileriyle taksitlerimizi odemeye devam edelim. Kadroyu sonra da mutevazilestiririz.
Feneri tarihin tozlu sayfalarina gomme firsati var onumuzde, BB'ne sokiim.