Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.707
- 36.258
- 3.638
Vardı zaten de artık aktif kullanmaya başlandı.GSTV diye YouTube kanalı mı açtık?![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vardı zaten de artık aktif kullanmaya başlandı.GSTV diye YouTube kanalı mı açtık?![]()
Elanur laçinin bana kadın olduğunı kimse inandıramaz
Hocam bunun sakatlıktan değil ya bende aynı şekil yürüyorum oradan biliyorum bu yıkık adam yürüyüşü. Zihnen bitkisel hayatta vücut kendi kendine hareket ediyor.Sakat bu adam sol kalça kısmında sıkıntı var herifin form düşmesi kilodan falan değil bacağı atışından belli
Limit falan tanımayız diyen magandalara herşey serbest bi bize işliyor bu kurallar herhaldeDünya üzerinde bu kurallar sadece bize işliyor he.
Bilmiyorum hocam kalçadan atıyor adımı ya belde sıkıntı mı var acabaHocam bunun sakatlıktan değil ya bende aynı şekil yürüyorum oradan biliyorum bu yıkık adam yürüyüşü. Zihnen bitkisel hayatta vücut kendi kendine hareket ediyor.
Yok öyle bir bela. Burada işte ekonomiyi düşünüyoruz tarzında eleştirileri hafifletmek adın yaptığı açıklama.Başımızda ffp belasinin olduğunu resmi ağızdan öğrenmiş olduk
Ne ffp si o nerden çıktıBaşımızda ffp belasinin olduğunu resmi ağızdan öğrenmiş olduk
DÖ söyledi. Şaka gibi..Ne ffp si o nerden çıktı
Yanlışyılın GSE’si olmam ile ilgili fikirlerin
İşte o biraz zorr, Okan hocamızı yedirmeyiz.1 teknik direktör nasıl sırtından bıçaklanır ?
elindeki en iyi oyuncusunu sat, yerine kadayıf oyuncular ver.
başarısız olursa şutla başkasını getir.
Ceza mi gelcek ne alaka takibe mi alinmisiz? Takip edemedim aydinlatir misin renktaşDÖ söyledi. Şaka gibi..
Karşısındaki avel muhabirler yer bunu anca.FFP'den bahsetmesi iyi. Belki indirim yaparlar