Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.670
- 36.219
- 3.638
Celtic'ti Boey'i isteyen onların elinden almıştık.Rangers Boey'i de istemişti diye hatırlıyorum scoutları fena değil demek ki çökelim brezilyalı elemana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Celtic'ti Boey'i isteyen onların elinden almıştık.Rangers Boey'i de istemişti diye hatırlıyorum scoutları fena değil demek ki çökelim brezilyalı elemana
Kamera kayıtları mı yani@Alper Altun admirim Emrah'ın sutlanis şeklini anlatır mısın o anı yaşamak istiyorum
Nerde o hiyarSON DAKIKA
Serhan G veren Gurbetçi oldu
Baskana hakaret etmisKendim sutlamis kadar oldumda niye ceza aldı bu herif
Kerem Corleone yi gördüm yettiManken tutmaya paramız kalmamış oyuncular yürüyor
Oyuncu kiralıkmış bunlarda sanırım. Ama transfer etme opsiyonları varsa ve uygunsa siz bonservisini alın mesela 700 binse 700 bine bize 2 milyona satın desek verirler sanki.biz alalım bunu
Nerde o hiyar
Şuan havadan bile nem kapar haldeyiz kanks seni anlayabiliyorumBu Rangers takımının alamadığı sol bek bana Celtic takımının Boey'i alacakken bizim almamızı hatırlattı bana yav![]()
Evet. Gülerken mi ağlarken mi meftaa oldu bilmek isterimKamera kayıtları mı yani![]()
Kayboldu orda herhalde gormuyorum burda onu
Sağolasın.Cok güzel, güle güle giy reis
Hain herifBaskana hakaret etmis
Senelerdir borclular. Ama son senelerde, ligden düsmelerine ragmen iyi borc kapatiyorlardi. 2020 de 220 milyon civari borclari varmis, bu sene 160lara düsürmüsler.Vay arkadaş. Schalke'ye ne oldu böyle?