Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.180
- 12.938
- 2.658
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sıçıyor mu bu adam napıyor
Dubois'in Fransa Ligi istatistikleri de buna yakın, daha genç ve bizim oyuncumuz!Clauss'un son 3 sezon istatistikleri :
21/22 40 maç 5 gol 11 asist
22/23 42 maç 2gol 12 asist
23/24 28 maç 2 gol 8 asist
Doğru düzgün sakatlık vs de yaşamamış niye kurtulmak istiyolar acaba?
O zaman işler değişir de adam kendini sakınıyor diye hocasıyla tartışmış emin olamıyorum.O rakam brütmüs. Yani 1,7-1,8 civari net maasi vardir. 4-5 ay icin gelse, 600-750 bin gibi bir rakam vermemize gerek kalir.
Clauss avoisine les 275 000 euros brut mensuels.
İlk maçına çıkınca düz hesap 100 yapar GökenimMalum site Çağlar'ın piyasa değerini 50m yapmışmı
O biraz da ikna işi. Adama düzgün anlatırsan sen kendini sakınacağım diye iyi oynamazsan hiç çağrılamazsın diye ikna edebilirsin.Clauss kısa dönem kiralık #LEZZİZ olur görüşündeyim
Euro 24 için kendini sakınıyor falan deniyordu gerçi ama Kaan var
angelino clauss ne alaka?Clauss beğendiğim bı oyuncu ama hemen aklıma angelino geliyor. Ne diyeyim bilmiyorum. Hayırlısı bakalım.
Sanmıyom rtaş o şekilde ikna edebileceğimizi.O biraz da ikna işi. Adama düzgün anlatırsan sen kendini sakınacağım diye iyi oynamazsan hiç çağrılamazsın diye ikna edebilirsin.
sag bek işimiz varClauss istemem. Marsilya'nın çıkmak istediği topçuyla ne işimiz var allasen.
Bayern karttan tek çekim mi yapmıştıEn iyisi Bayern'in parayı iade edelim Boey geri gelsin
hangi dizi renkdaş bu
Emrem şuan kimi alacağımızı yönetim de pek bilmiyor gibiBeyler rekor izleyiciye ulastiralim bugun spor gecesini
Rekor izleyici olunca mutlaka isim cikacaktir halugun agzından