- 12 Haziran 2015
- 35.904
- 31.554
- 2.693
Yarın için artık net haberler çıkmazsa yandı gülüm keten helva. Son güne kalması yoruyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekrana sıkman lazımkolpa gecesi transfer haberi ver yoksa ekrana yumruğu vuracam
Assignon + Rıdvan / Clauss + Rıdvan başka seçenek yok ki bu ikisinden biri olur.
Kesinlikle gelmeli emin oldumclauss karakter anlamında sıkıntılı herhal istemezük
Vermiyorum.Sen de ayda 8 Euro veriyor musun rengim
Nasıl ulaşırız bu kaçak içeriğeVermiyorum.
Haftalardır burda konuşulanları karma yapıp tahminde bulunmak nedir yawkolpa gecesi nöbette yazılanları tekrarlıyor kapattım
Abi sen niye 8 Euro veriyon mert rtaş para ödemiyormuş
İlk 6 lig bedava bunun dışındaki tüm ligler girince paralı oluyor ücretsiz olanda Türkiye ligi yok.Abi sen niye 8 Euro veriyon mert rtaş para ödemiyormuş
ben bunları 3 euroya çizerimAbi sen niye 8 Euro veriyon mert rtaş para ödemiyormuş
Yarın belli olacak bir şeyler gibi çünkü yarın son gün transferde onlarda. Bakalım düğüm yarın çözülebilir diye düşünüyorum. Hiç oyuncu da gelmeyebilir tabi ama bu ufak bir ihtimal en kötü Uefa listesine yetiştiremeseler bile lige alırlar. Tabi haklı olarak eleştirilecekler geç kaldılar.Şu Marsilya ne yapacaksa yapsın bizim durum öyle belli olacak