Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olum adaylar içine en beğendiğiniz isim assenghondu , adamı aldık şimdi de vay efendim neden opsiyon yok diye mizmizlaniyonuz şampiyon olak da opsiyonun abv

lm09b3m.jpg

burda ne demek iistiyor

Asignon transferini Abdulrahim Albayrak yapsa berbat transfer denirdi, Erdem Timur yapınca cogu kisi memnun gorunuyor.

Blas'ı alacaz diye hissediyorum sol bek Fransa'dan olmaz geriye bir tek Blas kalıyor.

Resmi açıklamayi beklemek lazım.Erden Timur gibi zeki bir adam opsiyon koydurmadan almaz..

Assignon'un geleceğini hissediyordum. Lakin opsiyonsuz gelmesi hoşuma gitmedi. İyi oynarsa bir de bunun bonservisi için uğraşacağız en azından 7-8 opsiyon olmalıydı.

sola rıdvan gelsinde 3 yerli kim oynayacak diye kafayı yemiyek, sezon sonuna kadar idare ede
berkay filanda olur gurbetçi

Sol ayaklı sağ kanat oyuncusu görünce midem bulanıyor artık, oyunun içine siciyor bu herifler

neden dünyada kalan son sağ bekmiş gibi opsiyonsuz kiraladık diye yangın yapıldığını anlayamadım. yazın assignon gibi 20 tane adam bulunur üstlik daha uygun fiyata bulunur. bu mu yani dert cidden?

Gidişat buna doğru gidiyor

Assignon - Rıdvan/Levent Mercan - Blas

Neyse en azından sağ bekini gören Galatasaray taraftarı olarak artık uyuyabiliriz. Darısı sol beke.

Nöbet size emanet :)

Assignon un uçaktan Blas da mı çıkacak yoksa, neyse hayal kurmayalım rennes fahiş fiyat çekmiştir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt