Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gecen yıl sadece 5 buyuk ligten var hakemi gelmişti ,şimdi biraz baktımda masallah balkanlar dahil kuzey avrupa dahil heryerden ucuza ne varsa gelmiş

Eren + kutucuyu bu hafta bitirmeliler

Kutucuyu ciddi ciddi istesek max 1 gunde bitecek bi transfer niye bu kadar ihtiyacimiz olan adami almaya calismiyoruz garip

Eren + kutucuyu bu hafta bitirmeliler

Kutucuyu ciddi ciddi istesek max 1 gunde bitecek bi transfer niye bu kadar ihtiyacimiz olan adami almaya calismiyoruz garip
Benzer serzenişte bulundum, bekliyoruz bakalım. Yabancı transfere tamam şubat bekleyelim, yerliler niye?
Yönetimin yerli transfer dahi yapmaması garip, hiç bir hamle yapılmadı. Bekleyelim bekleyelim. Puan kaybı gelecek daha illa ki.

Yusuf yerine morutani kullansak bence baya bi verim alirdik cocuk o corba gibi kadroda bile biseyler gosteriyodu

Yusuf fiyasko oldu

Muslera’ya bir dünya sallıyorum her maç ama kırık ayakla tesiste antrenman yapıyordu her maç staddaydı, bir tane paşamız var gece kulübünden çıkmıyor fıldır fıldır geziyor burda tedavi olmayı da reddediyor sma son iki maç oynamak istediği için sözleşmeyi de dondurtmak istemiyor.

Hatay maçına gereksiz anlam yüklüyorlar takımın eksikleri var ama gerçekten kötüde oynamadık net olarakta hakkımızın yendiği bir maçtı üstelik birazcık sakin olunmalı çok karakterli kaliteli bir kadromuz var eksiklerinde tamamlanacağına inanıyorum Okan buruğuda bazı konularda eleştirsemde bence gereken yapılacaktır

Eren+Ahmet bitsin bari bu hafta, sıkışık fikstür öncesi ihtiyaç var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt