Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Pasta kesmeyi biliyorsa gelip başlasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pasta kesmeyi biliyorsa gelip başlasın
Sirin babayi atabilirim özelden istersen ama yangin tayfaci olmayani.Kiev maçına kadar bunu yapayım dedim şirin baba görselini yedeklememişim gitti.![]()
Baya aradım ama buldum sene sonuna kadar değiştirmem lazım.Sirin babayi atabilirim özelden istersen ama yangin tayfaci olmayani.![]()

İş dönüp dolaşıyor yine gardi’de sonlanıyor zaten.20 milyona oyuncu alamıyoz diyene, 0 limitle 6 milyona Torri çekenin elini ayağını öpün demek lazım. Çapsız beceriksizler.
Hasta yatağında transfer görüşmesi değil görüşmeleri yürüten yöneticiden utanmıyonuz mu derim ben.Başkanın rahatsızlığı transfer görüşmelerini engelledi kolpasını ilk kim sıkacak acaba
İsim ver biz de rahatlayalımYoutubede bir kanal buldum yangın yapılıyor rahatlıyorum![]()
Dijital Aslanlar 1905 bildiğin kahve gibi. Bilip bilmeden sallamalar var şahane.İsim ver biz de rahatlayalım
Gardiyi işin içine sokmak istemiyorlar aga. Biz yaptık biz aldık derdindeler. Reklam peşindeler. Ama olmuyor işte çap yok kabiliyet yok beceri yok. Burada amaç takım değil, takım bunlar için bir araç.İş dönüp dolaşıyor yine gardi’de sonlanıyor zaten.
Bu b.ku son hafta gardi yönetecek çözecekse 1 ay siz ne yapıyorsunuz abi.
AL AL AL AL AL AL AL AL ÇÖKKKKKKKKKKKKKKK