Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
normalde yok derdim ama en azından orta saha çıkarıp forvet sokma işini yapamaz birkaç maçBatshuayi giderse Hatay maçını bile unuturum sevinçten.
Tüm başarımızı buna bağlıyorum, en ufak başarısızlığa tahammülümüz yok.gslilerin bu ağlaklığı ve şımarıklığı hakkında ne düşünüyorsun
aynen istendiği gibi hocayı eylülde gönderseydik mesela şimdi 12 puanlan liderdikTüm başarımızı buna bağlıyorum, en ufak başarısızlığa tahammülümüz yok.
Sözleşme problemi cherkinin kontrat 2026'da bitiyor ve gitmek istiyor. Mika'nın kontrat 2028'e kadar.İyi ama Cherki 22 ise Mika için nasıl 25 isteyebiliyorlar?
Kiev maçını kazanamazsak forum :dinamo macinida gecelimde hafiften yangina baslayalim
Cherki gelsin sevinçten göbek atarım fakat gelmez herılde
Icardi'nin sözleşmede net dondurulmalı bu kadar gezip tozuyorsa bir zahmet seneye hazırlansın bu kadar gezmeye bırak Mayıs'ı Temmuz'a zaten anca kendine gelir.
7.5 versek 5 sene de sozleme desek 60 milyon maliyeti oluyor bize mental olarak ne yapacagi belli olmayan bir adam için.Cezayirli diye demiyorum bunu bu arada belliki Fransa milli takımını bekliyor o yetenek de var zaten de adam doğup,yetiştiği takımda bile bir sürü sorun yaşadı, formu düştü.O maliyetlere alınacak risk değilMikaya 5 vermem ama Cherkiye 5+ veririm