Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.082
- 13.944
- 1.498
Bence tam cuk olucak bi oyuncu maestro yedek içihnKatılıyorum 1.5 senedir dikkat çekiyor ya ndiaye olur ya kaybolur ama riski az transfer olur bence de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence tam cuk olucak bi oyuncu maestro yedek içihnKatılıyorum 1.5 senedir dikkat çekiyor ya ndiaye olur ya kaybolur ama riski az transfer olur bence de
what the
YokOkan hoca transferler yakin demis
war mi oyle bisey
Lawal topçu değildi ama maestro topçu ismi geçen mikadan falan daha topçu hemde gidipte 25 milyon domalmaya gerek yok2 Yusuf demir falan kiralık ve bir miktar paraya alırsınRaheem lawali gsmizde izleyemedik bari maestroyu izleyelim...
marcelo gallardodan haber bekliyoruz![]()
achile emena gelmedimi daha orta sahaya
Neden sene başından beri futbol dışında herseyle ilgili konusuyorsun ihtiyar demek yeterli olacaktirYanliz ifb, Lyon'u yenemezse Avrupa Liginden elenir. Hemen altında Midtjylland var ve kendi aralarında mac yapacaklar haftaya. Mourinho itini locadan izleyeceğim. Mac sonu resim çektirme olasiligi var. Mourinho'ya söylemek istediğiniz lafları buradan paylaşın. Kendisine aktarıp aktarmayacağım kaç tane bira ictigime bakar.
5. Yıldız'ı kazanmak daha önemli olduğu için istemem@Murat Durmaz
6 aylığına neymar ister misin...
Maestro sürekli oynamalı bu tip oyuncular oynamadığı sürece durağanlaşırlar.Bence tam cuk olucak bi oyuncu maestro yedek içihn
what the
inanmadım
robert pires uçakta - baptista göz kırptımarcelo gallardodan haber bekliyoruz
Berkanın teknigi abdulden vasat, hava topu vasat, pozisyon almayı bilmez. Zaten hucum etmeyen bir rakibe karsı sadece hata yapmadı diye oynasın demek sadece fikir belirtmiş olmak için konusmak demek. Kerem Övet iyi adamdır ama arada sırf farklı bir sey soylemek icin sacmalıyor.Avrupali ligi son 16 ve çeyrek final maçların berkan oynasın görelim nasıl olacak.
Bizle dalga geçiyorlar
inanmadım