Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.912
- 48.241
- 4.933
3lüyü barış yunusla falan oynuyorduk. Her türlü daha da entegre edilebilir bir girişim bunlar.Bence 3'lüden vazgeçtik, 4'lü devam edeceğiz. O yüzden hamleler buna göre.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3lüyü barış yunusla falan oynuyorduk. Her türlü daha da entegre edilebilir bir girişim bunlar.Bence 3'lüden vazgeçtik, 4'lü devam edeceğiz. O yüzden hamleler buna göre.
sevgili berke ,Abdulkerimle bağımsız demeye çalışıyorum. Stoper oynayacak bi eleman değil Royal.
Skriniar-Davinson yan yana bilemedim*
Milan taraftari futboldan anlamiyorMilan taraftarı gerçekten halay cekiyorda sebebi ne acaba ? Çünkü adam defansif olarak ligin en ve takımın en iyilerinden
Skor etkisi zayıf olduğundan bence kızıyorlar
10 kişiyle bizden daha çok pozisyon buldular ve maç içinde 1 kişi fazla oynadığımızı hiç hissedemedik. Bizim Barış'ın duran toptaki kafası dışında zerre atak girişimimiz bile olmadı.Fenerbahçe hiç bir şeyi ezmedi. Maçın duygusallığı yüzünden içeriği unutuldu muhtemelen. Maç boyu kapanıp durdular kopenhag gibi. Karşılama oyunu oynadılar. Tesadüfi bir golle de kazanıp gittiler. Davinson gayet iyi oynamıştı o maçta.
bu kadar fikrine aşık bir insan görmedim gözünün gördüğünü reddediyor10 kişiyle bizden daha çok pozisyon buldular ve maç içinde 1 kişi fazla oynadığımızı hiç hissedemedik. Bizim Barış'ın duran toptaki kafası dışında zerre atak girişimimiz bile olmadı.
Orasi oylede teknigi olan daha sahanedir.Bekin brezilyali olani iyidir
O maçta ne biz ne fener iyi oynamadı ama bizden daha çok koştular en büyük artı buydu,maç öncesi herkes şampiyonuz diye konuştu ismailde çok iyi gazları takımı ve en büyük mallık bizim hoca ve oyuncular hepsi alkollü gibi çıktılar maça ben o günde demistim rakip fener değil sivas olsa yine yenemiyecektik10 kişiyle bizden daha çok pozisyon buldular ve maç içinde 1 kişi fazla oynadığımızı hiç hissedemedik. Bizim Barış'ın duran toptaki kafası dışında zerre atak girişimimiz bile olmadı.
Olmaz 4'lü olacaksak Skriniar yerine gerçek anlamda bir sol ayaklı stoper tercih ederim. Lakin 4'lüye geçmek hücum açısından bizi ciddi zayıflatır. O zaman Mika yada Gouri değil de Mertens'i yedeğe atacak Cherki tarzı biri alınmalı. Mertens'i sonrada oyuna sokup çözeceğimiz bir çok maç olabilir. Bir de Arias tarzı da biri gerekir yine.Emerson-Skriniar-Davinson-İsmael
çok çetin bir defans bloğu olmaz mı
Üstad ben üçlü istiyorum zaten ama Okan hoca anlaşılan sezonun geri kalanında 4'lü devam edecek. Yani ona göre yorumlamaya çalışıyorum, yoksa keşke üçlü oynasak.Olmaz 4'lü olacaksak Skriniar yerine gerçek anlamda bir sol ayaklı stoper tercih ederim. Lakin 4'lüye geçmek hücum açısından bizi ciddi zayıflatır. O zaman Mika yada Gouri değil de Mertens'i yedeğe atacak Cherki tarzı biri alınmalı. Mertens'i sonrada oyuna sokup çözeceğimiz bir çok maç olabilir. Bir de Arias tarzı da biri gerekir yine.
Destek olunmalıdır
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sivas olsa yenerdik. Fener bizden açık ara iyi oynadı. Bizim 10 kişi kalıp feneri yendiğimiz son maç 93'te Kalli zamanı. Çok küçümsüyorsunuz olayıO maçta ne biz ne fener iyi oynamadı ama bizden daha çok koştular en büyük artı buydu,maç öncesi herkes şampiyonuz diye konuştu ismailde çok iyi gazları takımı ve en büyük mallık bizim hoca ve oyuncular hepsi alkollü gibi çıktılar maça ben o günde demistim rakip fener değil sivas olsa yine yenemiyecektik