Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdulkerimle bağımsız demeye çalışıyorum. Stoper oynayacak bi eleman değil Royal.

Skriniar-Davinson yan yana bilemedim*
sevgili berke ,

goreceli olsa da * . nacizane dusuncem ; skriniar - davinson tandemi cok iyi olur . ki, birinin kismen hizli olmasi , nazarimda ,ozellikle 3lu varyasyonlar da baktigim nuanslar da oncelikli bir denklem .

sayet skriniar gelirse, ayrica detayli bir degerlendirme yapmayi dusunuyorum.
gerci bi ara genel bir mesaj yazmistim farkli bir baslik altinda.

maas ve bonservis den bagimsizdir ,skriniar yorumum .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar.

Milan taraftarı gerçekten halay cekiyorda sebebi ne acaba ? Çünkü adam defansif olarak ligin en ve takımın en iyilerinden

Skor etkisi zayıf olduğundan bence kızıyorlar

Fenerbahçe hiç bir şeyi ezmedi. Maçın duygusallığı yüzünden içeriği unutuldu muhtemelen. Maç boyu kapanıp durdular kopenhag gibi. Karşılama oyunu oynadılar. Tesadüfi bir golle de kazanıp gittiler. Davinson gayet iyi oynamıştı o maçta.
10 kişiyle bizden daha çok pozisyon buldular ve maç içinde 1 kişi fazla oynadığımızı hiç hissedemedik. Bizim Barış'ın duran toptaki kafası dışında zerre atak girişimimiz bile olmadı.

Romulo, Lemina bi tane de stoper çekip 3-5-2 den devam etmek en rahat yol gibi. Tabi yabancı sınırı vs çözülebiliyor mu bilmiyorum.

Romulo - Osimhen
Yunus(Mertens)
Jakobs(Yunus) Sara Torreira Lemina Barış
Apokerim Transfer Davinson

4 lü oynayıp Osimhen'i tek bıraktığımız müddetçe istediğimiz verimi alamayacakmışız gibime geliyor.

Skinyar-davinson-nelsson
Emerson————————jakobs
————tor—- sara
yunus——-osimhem—-barış

Bu iş tamamdır. Ful şuursuzca atak.
Şu ligde bunu savunabilecek takım yok.
barış manyağını durduramazlar zaten.

Geri gelmek yok barış bam bam bam

Derin etüdlerim nihayetine erdi. Skriniar yerine Disasi'ye yoğunlaşmalıyız ancak ikisi de aradığımız stoper değil aslında

10 kişiyle bizden daha çok pozisyon buldular ve maç içinde 1 kişi fazla oynadığımızı hiç hissedemedik. Bizim Barış'ın duran toptaki kafası dışında zerre atak girişimimiz bile olmadı.
O maçta ne biz ne fener iyi oynamadı ama bizden daha çok koştular en büyük artı buydu,maç öncesi herkes şampiyonuz diye konuştu ismailde çok iyi gazları takımı ve en büyük mallık bizim hoca ve oyuncular hepsi alkollü gibi çıktılar maça ben o günde demistim rakip fener değil sivas olsa yine yenemiyecektik

Sanchez solda olunca oyun kuramıyor ama son 3 maçtır ofansif olarak düşüş var kendisinde sağda da zaten.

Sanchez ne olursa olsun sağ stoper olmalı bu 1. Kural.

Emerson-Skriniar-Davinson-İsmael

çok çetin bir defans bloğu olmaz mı
Olmaz 4'lü olacaksak Skriniar yerine gerçek anlamda bir sol ayaklı stoper tercih ederim. Lakin 4'lüye geçmek hücum açısından bizi ciddi zayıflatır. O zaman Mika yada Gouri değil de Mertens'i yedeğe atacak Cherki tarzı biri alınmalı. Mertens'i sonrada oyuna sokup çözeceğimiz bir çok maç olabilir. Bir de Arias tarzı da biri gerekir yine.

Emerson‘u kiralayabiliyorsak uygun bir hamle olur

Ama öyle yüklü bonservis ödenecek biri degil sanki

Olmaz 4'lü olacaksak Skriniar yerine gerçek anlamda bir sol ayaklı stoper tercih ederim. Lakin 4'lüye geçmek hücum açısından bizi ciddi zayıflatır. O zaman Mika yada Gouri değil de Mertens'i yedeğe atacak Cherki tarzı biri alınmalı. Mertens'i sonrada oyuna sokup çözeceğimiz bir çok maç olabilir. Bir de Arias tarzı da biri gerekir yine.
Üstad ben üçlü istiyorum zaten ama Okan hoca anlaşılan sezonun geri kalanında 4'lü devam edecek. Yani ona göre yorumlamaya çalışıyorum, yoksa keşke üçlü oynasak.

taraftar fikirleri en onemsemedigim sey ya. full geriye yaslanan epl takimi davinson’u aliyor ceza sahasi ici aksiyonlariyla bu adam cop diyor. sen niye savunmayi orta sahada kuran buyuk takim stoperi aliyorsun o zaman abi.

yasin ozcan cok penalti yaptirdi muhabbetiyle de ilgili fikrim ayni sekilde. kasimpasa zirveye oynasin, onde bassin ve geride cabuk adamlara ihtiyac duysun da oyle bakalim. hatayspor isen senin icin dunyanin en iyi stoperi maguire zaten.

O maçta ne biz ne fener iyi oynamadı ama bizden daha çok koştular en büyük artı buydu,maç öncesi herkes şampiyonuz diye konuştu ismailde çok iyi gazları takımı ve en büyük mallık bizim hoca ve oyuncular hepsi alkollü gibi çıktılar maça ben o günde demistim rakip fener değil sivas olsa yine yenemiyecektik
Sivas olsa yenerdik. Fener bizden açık ara iyi oynadı. Bizim 10 kişi kalıp feneri yendiğimiz son maç 93'te Kalli zamanı. Çok küçümsüyorsunuz olayı

Ya diğer lig taraftarlarının yorumunu niye takip ediyorsunuz ki en yakın örneği Davinson Sanchez daha önce Felipe Melo gibi bir çok örnek yaniltmadi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt