Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyüpspor'un hem başkanı hem hocasının iyi Galatasaraylı olması büyük avantaj. İşi son dakikaya bırakmadan adamlara transfer yapabilecekleri zaman bırakıp anlaşırsak, bir de üstüne Yusuf Demir'i kiralarsak uygun bir bonservisle Kutucu'yu alabiliriz.
Sene sonunda da Berke'yi çekeriz. O çocuk çok potansiyelli. Vücudu çok esnek. Refleksleri çok kuvvetli.

Haluk Yürekli: "Kulüpler birliğinde whatsapp grubunda çok büyük kavga çıkmış."

gruba bunu atmislar

IMG_7560.webp

Necati Ateş etkisi yapar mı bu yaw?

Son maçında özellikle alıcı gözle izledim. Penaltı falan yaptırdı, asist de yaptı ama hiç beğenmedim.

Büyük takımda, seyirci baskısı altında ne yapar?

Umarım fazla kazıklanmayız.

Neconun yarısı kdr katkı sağlasın ben razıyım. ama sağlayamaz.

Kutucu tek 1 şartla gelebilir, yusuf demir + ufak 1 miktar para. rotasyonda yusuftan daha faydalı olabilir belki

Asensio en son 2022 de adam gibi top oynamış bir adam. Üstelik buna rağmen sakatlanıyor. Bahsi geçen adamlardan asensio ya gelmek biz kimseyi alamadık bari bunu alalım transferi yapmak demek.
%80 ihtimalle Asensio Galatasaray da başarılı olamayacaktır. Doymuşluk desen var, sakatlık desen var, uzun süredir 11 oyuncusu olmama desen var. Ayrıca ne ön alanda pres yapar, ne adam kovalar. Bunları yapmazken 20li yaşlarının başındaki gibi seri ve çevik de degil. Göz göre göre böyle bir transfer yapmak gerçekten korkunç. Jelertin gelip kaan'ın oynadığı gibi bu arkadaş gelirse mertens oynar. Kalan dönemde 10 maçtan fazla oynamaz ayrıca asist-gol toplamı da 10 u bulmaz.
Hiç yapamıyorsan bir tane noname avrupanın iyi bir ikinci liginde ya da dogu avrupada istatistik yapmış adam al onu tutma ihtimali daha fazla.
Emerson da takımda kazma yok gibi kazma açığımızı giderecek, dünyanın en kazma brezilyalısı muhtemelen.

Gercekten yapmasınlar transfer sonra bir de bu adamları nasıl gönderecegiz diye ugrasacagız

Halukta bi heyecan var umarım gündemin üzerine oturup sıçıp batırmaz.

Haluk Yürekli: "Artık Galatasaray'a geçebilir miyiz."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt