Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle şuayipten her türlü iyidir. Kutucu finishing'i yüksek bir topçuya benziyor
Bats transferi yanlış değildi aslında kazandırdığı maçlarda var ama oyun içinde beklediğimin altında kaldı. Bats'a teklifler var deniyordu belki de Kutucu'nun alınması aynı zamanda Bats'a gelen bu tekliflerin kabulü anlamına geliyor da olabilir hem ekstra yabancı hakkı da doğrulabilir bu mesela ekstra yabancı bir orta saha gibi.

Şu Bats'ı da bir yerlere iteleyebilsek keşke, 3'lü oynamayacaksak eğer gereksiz kalıyor. Kendini verse oyuna sonradan sokmak için muazzam herif ama kafada bitirmiş gibi. Ulan Icardi'nin olduğu takıma geliyorsan zaten yedek kalmayı kabul etmişsin demektir. Neyin tribinde onu da anlamıyorum ki.
Teklif gelmiş göndermemişler bugünün haberi.

Bu arada iyi yönden bakarsak, Mika çöpüne 20 milyon gömeceklerdi. Ondan kurtulduk. Kutucu'dan genel olarak çok beklentim yok ama en azından bir daha çıkmayacak bir kazık girmeyecek.

GV0N77JWAAAS1Px.webp

Yaw bu West ham 40 verip almasın? Valla ortada kalırız
Kesin verirler +10M nedir ki, devre arası oyuncu alıyorsun. Boey de 15’le başlamıştı.

Bizimkiler 40’a verir mi bilemiyorum, şu aşamada lig Avrupa hedefi varken Barış’ı satmak büyük risk olur. Şampiyonluk giderse, büyük tepki olur, yönetim riske girer.

Yasin Sneijder ikilisi vardı simdide Ahmet Osimhen olacak

Ahmet sonrası daha orta saha özellikli birine bakabilirler.

Ya da yine bitirici ama tekniği olan biri olursa tadından yenmez Osimhen ve Barış ile şampiyon olamazdık.Bats da hiç güven vermiyor ve git gide geriye düşüyor

Bu arada iyi yönden bakarsak, Mika çöpüne 20 milyon gömeceklerdi. Ondan kurtulduk. Kutucu'dan genel olarak çok beklentim yok ama en azından bir daha çıkmayacak bir kazık girmeyecek.
Mika'dan vazgeçip 15-20 milyonluk yabancı bir hücumcu daha almamız lazım kutucu ile birlikte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt