Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bsk: hamza
adana: maestro, izzet, arda okan
eyüp: kutucu

bunlari kadromuza kazandirmsliyiz!

Mika daha dar alanda topu dikine götüren bir topçu. Ben de mika yerine Ahmet alma taraftarıyım. Hem bonservis hem maaş hem aidiyet alışma süresi. Nerden bakarsan kral transfer. Risk az 6 milyon euro. Olur da oynayamaz salarsin avrupaya kiralık. Sol stoper ve sağ bek için bütçe de oluştu. Orta saha beklemek beyhude. O kadar okuduğum kolpa haberler dahil hiç ortasaha lafı geçmedi.

Simeone verecekse eğer correayi alalım, mertens sonrasına sorunsuz geçeriz, yaşı var ama senede 45 50 maçı oynar 3 sene

Enciso geçen sene sakatlıktan döndükten sonra Brighton'da formayı kaybetti.

Eğer hala Mertens'le rotasyona yabancı hücumcu alma planı varsa opsiyonlu kiralanabilir aslında. Menisküs yırtığı yaşamış uzun süre 2023-2024 sezonu başında. Sonra şubatta dönmüş. Döndükten sonra performansı kötü duruyor, sınırlı süreler de alıyor zaten ama bu adamı zamanında wonderkid gösteriyorlardı yanılmıyorsam. Bonservisle alacak net bir oyuncu bulunamıyorsa (veya Kutucu'yu aldıktan sonra hücum oyuncuları için çok para kalmadıysa) kiralayıp hem formuna hem de sakatlık durumuna göre yazın alabiliriz. Mertens'le rotasyonda fayda sağlar bence. Zorda kalırsak kanatta da oynar. Tabi sağlık raporları iyi incelenmeli.

Galatasaray aradığı forvet arkasını Portekiz'de buldu.Mikautadze ve Gouiri transferinden sonuç alamayan Galatasaray'a Trincao fırsatı çıktı haberlerini okuruz inşallah beyler yav :D
Official: Trincao goes on loan to Sporting in Portugal
:D

Kutucu için 6 bonservis veriyor isek, Guri Mika gibi isimler için bu dönem 15+ harcayacak mıyız? Ben planlama nasıl merak ediyorum şahsen.

Skriniar
Emerson ya da farklı bir sağ bek
Kutucu

Gibi bir tablo çıkıyor şimdilik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt