Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaz dönemi transferde kadroyu nasil bos biraktigimiz her gecen gün daha fazla belli oluyor. Nelsson'un bu hale gelecegi, Icardi'nin sakatlanacagi ve Jelert'in pek tutmayacagi hesaplanamazdi ama Kerem harici elle tutulur bir adam gitmemesine ragmen sayi olarak yetersiz olan kadromuzu kuvvetlendirmedikleri görünüyor.

Özellikle yabanci kontenjani acisindan Ziyech ve Yusuf'la sezona girmek büyük hata olmus. Avrupa listesinde de bu iki gereksiz oyuncu lüzumsuz bir sekilde yer kapliyor. Takima yaz dönemi bir bek ve kanat oyuncusu kazandirsalar acil sekilde bu kadar fazla transfere ihtiyac duymayacaktik.

Haluk Yürekli bugün 3'ten fazla transfer yapilacagini söyledi. Minimum 4 maksimum 6 transfer olacak gibi görünüyor.
Bos olan mevkileri ve gereksiz yabancilari yollayinca dogru olan da bu.

1737420156045.webp

5'de 5 yaptigimiz anda tüm operasyonlari bertaraf etmis oluruz. gaziantep ve rize'yi deplasmanda yenmek icin gereken kadro derinligini saglamamiz gerekiyor. gecen sene rize'yi sonradan oyuna giren oliveira'nin golüyle yenmistik. gaziantep'te oynanan 4 deplasmandan 3'ünü kazanip 1ini kaybetmistik (Torrent). Orada Onyekuru ve Kerem'le kazanmistik iki maci. Hizli baslanacak deplasmanlar bunlar. Oyunda tikanirsak kulübeden destek görmemiz gereken maclar.

Ahmed Kutucu ile birlikte ligin en degerli 3 yerli hücum oyuncusu bizde oynuyor olacak.
Yurt disinda oynayan yerli hücum oyunculari:

Oluru yok;
Kenan Yildiz (imkansiz)
Arda Güler (imkansiz)
Kerem Aktürkoglu (bizden gitti)
Enes Ünal (capraz baglari gitti)

Takip edilmesi gereken diger oyuncular:
Can Uzun (Daha bu yaz 11M euro'ya Frankfurt'a gitti)
Eren Dinkci (Daha bu yaz 5M euro'ya Freiburg'a gitti)
Deniz Gül (Daha bz yaz 4,5M euro'ya Porto'ya gitti)
Aral Simsir (3 ay sonra sakatliktan yeni cikti)

Bana göre Mika/Guri gibi isimler maliyet nedeniyle olmadı. Kutucu'yu bitirdik. Sağ bek ve Stoper alıp noktalayacağız gibi. Kaldı ki bana tamam.

Kutucu
Skriniar
Sağ bek

Nando
Emerson-Skriniar-Davinson-İsmael
Gabri-Lucas
Yunus-Ahmet-Barış
Osi

Michy-Dries-Berkan-Roland gibi isimlerde ciddi dakikalar bulur.

Bana göre Mika/Guri gibi isimler maliyet nedeniyle olmadı. Kutucu'yu bitirdik. Sağ bek ve Stoper alıp noktalayacağız gibi. Kaldı ki bana tamam.

Kutucu
Skriniar
Sağ bek

Nando
Gabri-Lucas
Yunus-Ahmet-Barış
Osi

9.5 gelmezse intihar olur

Yumurta kapiya dayanmadan transferde hareketlilik olmasi mucize olurdu ama Hatay'da puan kaybedilmese yine lay lay lom havasinda gecekti bu hafta yüksek ihtimalle. Konya macinda Ahmed ve yeni bir yabanci kadroda olmali.

Kutucu
Skriniar
Sağ bek

Nando
Gabri-Lucas
Yunus-Ahmet-Barış
Osi

Haluk Yürekli 3'ten fazla transfer olacak dedi.
Emerson, Skriniar ve Ahmed'i 3 sayarsak ilaveten asagidaki transferlerden en az 1'i daha olacak demektir;

-sol bek (1 yerli) - en iyi opsiyon olan eren transferi simdilik rafa kalktigina göre burada beklemek gerekiyor. transfer etmeye degecek baska yerli yok.

-orta saha (1 yabanci) - burasi bir muamma. sosyal medyada herkes orta sahaya takviye isterken hic haber gecmiyor. sükseli bir adam kovalandi eylül'de transfer kapanmadan, beceremedik.

-hücum oyuncusu (1 yabanci) - buraya para harcanacak bilgisi her yerde geziyor.

Kutucu
Skriniar
Sağ bek

Nando
Gabri-Lucas
Yunus-Ahmet-Barış
Osi

Kutucu transferi bağımsızmış 9.5 gelecekmiş sene sonu Barış'ın ayrılma ihtimalinden dolayı şimdiden işi bitirmişiz.

Kutucu'yu çok istiyordum oldu artık bir an önce Emerson, Skriniar'da bitirip en azından 9.5 numaraya ekstra vakit yaratabiliriz en sonda bi orta sahayla bu iş tamam olur.

Artık Mertens'i de yıpratana kadar kullanmamak lazım rakip sahada yerleşeceğimiz maçlarda mutlaka oynar onun hariç fiziksel olarak zorlu maçlarda yedekten gelip fazlasıyla katkı yapar.

Muslera
Emerson - Sanchez - Skriniar - Jakobs
Yunus - Torreira - Sara - Barış
Osimhen - Ahmet​

Kutucu'yu çok istiyordum oldu artık bir an önce Emerson, Skriniar'da bitirip en azından 9.5 numaraya ekstra vakit yaratabiliriz en sonda bi orta sahayla bu iş tamam olur.

Muslera
Emerson - Sanchez - Skriniar - Jakobs
Yunus - Torreira - Sara - Barış
Osimhen - Ahmet​
Trabzon cephesinden gelen olumlu haberlere rağmen bir anda iş yokuşa sürülmeye başlanmış ve Eren transferi rafa kalkma noktasına gelmiş. Kimlerin hangi sebeple baskı yaptığı az çok belli oluyor.

Emerson, Skriniar ve Ahmed transferleri ilk yardım çantasını doldurmak için yeterli olur. Orta saha ve öne bir oyuncu daha alıp şu dönemi geçmek lazım.

Kulübemiz bomboş olduğu için maçlarda aşırı zorlanıyoruz.

Öne Gardi sansasyonel bir adam çözer gibime geliyor. Orta sahayı sıkı tutmakta fayda var, oraya iyi bir adam alınmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt