Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Alabilirdi diyecem futbol cahili olmaktan korkuyomBu kadro torrente verilseydi cl alir miydik kanks yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alabilirdi diyecem futbol cahili olmaktan korkuyomBu kadro torrente verilseydi cl alir miydik kanks yav
Ocak sonu şubat başı dediler zaten kabaklık bi durum yok kingArtık bu haber doğru olsun kabak tadı vermeye başladı.
Yarın öbür gün çıksak bile artık bir haber değeri kalmayıp yapılan işin ehemmiyeti kaybolacak.
Ne zaman gerçekleşirse gerçekleşsin önemli ve çok olumlu bir iş.Artık bu haber doğru olsun kabak tadı vermeye başladı.
Yarın öbür gün çıksak bile artık bir haber değeri kalmayıp yapılan işin ehemmiyeti kaybolacak.
Ozaman biz 9 febe 24 olsun ekstradan 2 derbi daha yapalimTam tersi olacak gibi![]()
Geçen seneden beri çıkıyoruz hatta devre arası Boey'i sattık sağ bek almayacağız bankalar birliğinden çıkacağız dediler. 1 yıl geçti hala aynı yerdeyiz aynı haberler çıkıyor.Ocak sonu şubat başı dediler zaten kabaklık bi durum yok king
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yo hiç alakası yok kedi gibi birisiKasap bu. Gelmesin cok kirmizi yer manyak
Geçen sene sıçış hikayesi canım onu konuşmuyorum.Geçen seneden beri çıkıyoruz hatta devre arası Boey'i sattık sağ bek almayacağız bankalar birliğinden çıkacağız dediler. 1 yıl geçti hala aynı yerdeyiz aynı haberler çıkıyor.
Öyle de geçen seneden beri çıkacağız çıkacağız deyip hala aynı yerdeysek ufaktan sıkıntı olur ben onu demeye çalışıyorum.Ne zaman gerçekleşirse gerçekleşsin önemli ve çok olumlu bir iş.