Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Valla rakibin kötülüğü önemli değil, biz bi şekilde daha köyü olmayı başarıyoruz reisFb bizden 2 kat falan daha kötü 2 santrafor ile çıksınlar sara show yapar o maç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla rakibin kötülüğü önemli değil, biz bi şekilde daha köyü olmayı başarıyoruz reisFb bizden 2 kat falan daha kötü 2 santrafor ile çıksınlar sara show yapar o maç
ofsayt konusu da büyük kepazelik cidden
3. lig forvetleri bile göz göre göre kalmaz ofsaytta bu kadar
tabii ki formunu toplayıp 2şer sallayacağı zamanlar gelecektir
Orada sorun Ziyech, Zaha gibi işlevsiz adamlar + Mertens'in temposuzluğuHaklisin ama boey kopenhaga karsida vardi. Yine birsey olmadi. Sonucta hep biyerde bi eksik var. Rfs midir nedir bunu boeysizde yenmen lazim. Sonucta td tercihlerde önemli. Okan hoca trdeki basarisini avrupaya tasiyamiyor. Elbette bazi bölgelerdeki oyuncu eksikliklerde önemli ama bugünkü oyuncu degisiklikleri cok gek kaldi ve daha fazla savunma agirlikli oynatabilirdi son 20 dk. Nerden bakarsan bak t.d. basarsizligi var avrupa icin.
şu pozisyonlarda bi de topu atanlarda kusur buluyolar şaka gibi vallahiYani aynen pas gecikti ofsaytları falan değil yani... kanattan adam savunma arkasına sarkmş, belli ortaya kesecek, ortada top bekliyor ama rakibin veya topun 2m önünde koşuyor paşam...
Ben de böyle düşünüyorum özellikle mertens çok düştü, yunus zaten bazı maçlarda messi bazen hayalet. Barış ve osimhen didiniyor takım kazansın diye onlar da atamayınca kazanamama olayı gerçekleşti. Başka da oyuncu kalmadı zatenRotasyonsuzluktan dönemsel düşüş var takımda 2-3 oyuncu gelir toparlarız tekrardan sıkmayalım canımızı.

]
[emoji6
]]
[emoji6
]" data-quote="Ali Gece" data-source="post: 0"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
kat falan daha kötü
santrafor ile çıksınlar sara show yapar o maç
3-1 Ken vuramadigi bir top var 4-1 oluyordu 3-3 oldu. Hele yunus bitik kac mactir. Zaten bu 2 si formda olduğu için bir yerlere geldik. 2 Side dusunce iyice vasatlastik.1-2 tane gol atsa düzelecek penaltı hariç
Okan hoca kendi doğrusuna dönüp 3'lüye tekrar döndüğü an biz yine toparlarız. İstediğimiz noktaya geliriz. 4'lü devam edersek ne olacağını bilmiyorum.Rotasyonsuzluktan dönemsel düşüş var takımda 2-3 oyuncu gelir toparlarız tekrardan sıkmayalım canımızı.
Son maçlar düştük oyuncuların pili bittiValla rakibin kötülüğü önemli değil, biz bi şekilde daha köyü olmayı başarıyoruz reis
Alışmak lazım, zira Ajaxı yenersek ,kimseyi almazlarjelert girdikten sonra fena değildi sanki ha 1-2 atak kesti fln
1-2 tane gol atsa düzelecek penaltı hariç
Adam yalnız bırakılıyor sürekli koşu halinde bu adamı tek başına 4 kişinin kucağına bırakmışlar çözüm arıyor yırtınıyor. Defanstan gelmişti ilk yarı uzun bir top aldı indirdi topu durdurdu etrafında adam yok sol açıkta Mertens i görebildi mesafe 50 metre o da rakibe gitti zaten FC25 değil bu alıp sürüp gol atsın mecbur defans arkalarını kovalamak zorunda kalıyorpas atanlarla ne alaka ALLAH AŞKINA adam orta yapıldığı anda ofsaytta oluyor ne alaka topu atanla ya
Aynen öyle.. Kökünün kötüsünden 3 yedik. Daha ne olsun..Valla rakibin kötülüğü önemli değil, biz bi şekilde daha köyü olmayı başarıyoruz reis
Derbi atmosferinde öyle oynamıyorlar, bugun davidson laubali laubali takıldı sahadaBu defansı görünce ben öyle düşünmüyorum, dzeko ve nesrin show yapabilir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hiç bir zaman şükrü olmadı ki muradım bı karı vardı adını unuttum hatirlasam ona döneceğim. Pp'yi değiştik osimhen'e de bir şeyler oldu aklında biri varsa onu yapayım.Teşekkür ederim Mustafa'm.Şükrü Hanedar avatarına ne zaman döneceksin![]()