Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Skriniar bitmiş denilene göre Ndour bekleniyor.Aralık 20’de 100 tane transfer haberi giren medya nerede abi? Mikau nerede skriniar nerede dün gelen ahmed nerede orta saha nerede sağ bek nerede kanat nerede
Sövücem olmayacak bizim bir tane adam akıllı tranderimiz olmayacak mı yaSkriniar bitmiş denilene göre Ndour bekleniyor.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Skriniar ne durumda onu da bilmiyoruz, iki aydır adam oynamıyor. Daha form tutacak bilmem ne.Sövücem olmayacak bizim bir tane adam akıllı tranderimiz olmayacak mı ya
27 yasinda henuz top tepe takim italya ozelinde gormemesi , + olarak, italyan menselerin agilikli olarak home sick olmalarin dan mutevellit - istisna isimler disinda genelde mesafeliyim .bolognadaki orsolini kac pappel acaba
Oynamayan kendi kaybeder burası dingonun ağırı değil. Osi sara hariç hiçbirini de avrupalılar beklemiyor hepsi kötü oldukları için buradalarTransferin falan gram önemi yok taraftarın hatası yüzünden bütün kimya bozuldu musleraya yapılanları gören futbolcular oynamaz dahada siz daha durum 1 haftaya osimhende uzar ince ince
inan bana öyle olmayacak bu sene 25.şampiyonluk 5.yıldız senesiydi musleranın son senesiydi Muslera hiç bir zaman kötü niyetli olmadı bu takımda net haksızlık ve saygısızlık yapıldı adama fenerin aylardır yapmaya çalıştığı şeyi altın tepsiyle kendi elimizle sunduk birlik beraberlik bitti taraftar oyuncularla karşı karşıya geldi bu senaryoda ben bişeyin düzeldiğini görmedim bu saatten sonra olacaklar belli yönetim düşecek Okan hoca gidecek kadro komple revizyona girecek bunu yıllardır yaşıyoruz dahada toparlamaz korkarım 2-3 sene havlu atarız bu kafaylaOynamayan kendi kaybeder burası dingonun ağırı değil. Osi sara hariç hiçbirini de avrupalılar beklemiyor hepsi kötü oldukları için buradalar
Acilen Okan buruğun takımı toparlaması lazım 2-3 maç daha böyle giderse iyice gerilir ortamToparlarız beyler sakin. Abarttıkça abarttınız havlu atarız falan o kadar da değil.
Süper kupa jk rezilligiToparlarız beyler sakin. Abarttıkça abarttınız havlu atarız falan o kadar da değil.
Toparlarız abi neleri toparladı bu takım. Gemileri yakmayın abi her koşulda avantaj bizde. Kendi kendimizi zora sokuyoruz ona sinirleniyorum.Acilen Okan buruğun takımı toparlaması lazım 2-3 maç daha böyle giderse iyice gerilir ortam