Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedlinden kötü doğru ama Yedlin'in de defansı kötüydü. Marsilya depinde herife yokmuş gibi davranıyorlardı. Boey sakat sakat ondan daha iyi oynamıştı oyuna girince
Marsilya depinde boey ilk 11 çıkmıştı sanki ya. Hatta sakatlığı tekrar nüks etmişti oynayamamıştı bir süre daha.

onu bilemiyoruz ama.
mertens tuttu.
aynı mantıkla hareket edip zaha, ziyech getirdik. pek hoş olmadı
hadi ziyech neyse ama zaha sorunludur vs diyen de yoktu pek. fakat olmadı
mesela arada dikkat çekmedi ama mata geldi, bir sene tatil yapıp gitti.
Sence İlkay gelirse buraya mertens olması mi daha olası yoksa mata mi

İlkay hem kaliteli hem de Sara ve Mertens'i dinlendirecek oyuncu. O yüzden o olabilir

Genel olarak ise kadayıf transferi yapılmamalı.

Barış Kerem Yunus
Osimhen

Ziyek Mertens Zaha
Icardi

Üstteki 4lü alttaki kadayıflardan açık ara daha iyi.

Atletizm, Atletizm, Atletizm, Atletizm...

Barış ve Yunus 5-6 kez yaya çevirdi götünü kaldırıp yetişen kimse yok o yüzden Mika mı alınır Wahi mi alınır bilmem ama acil alınmalı.

Ayrıca Ahmet Kutucu şart oğlu şart Eyüp sahibide Galatasaraylı bir zahmet kolaylık sağlasın Kasımpaşa senelerdir fenere domalıyor her seferinde domalanpaşa diyoruz ama yine lafta kalıyor birazda Eyüp bize yapsın.

Atletizm, Atletizm, Atletizm, Atletizm...

Barış ve Yunus 5-6 kez yaya çevirdi götünü kaldırıp yetişen kimse yok o yüzden Mika mı alınır Wahi mi alınır bilmem ama acil alınmalı.

Ayrıca Ahmet Kutucu şart oğlu şart Eyüp sahibide Galatasaraylı bir zahmet kolaylık sağlasın Kasımpaşa senelerdir fenere domalıyor her seferinde domalanpaşa diyoruz ama yine lafta kalıyor birazda Eyüp bize yapsın.
Başıma birşey gelmeyecekse oguza daha çok yükselmiştim ahmetle kıyasla. Fbde izliyorum şimdi eh yani diyorum. Şuan ligde ciddi yukselenecek tek topçu goztepedeki romulo ve tsdeki cham bence

Başıma birşey gelmeyecekse oguza daha çok yükselmiştim ahmetle kıyasla. Fbde izliyorum şimdi eh yani diyorum. Şuan ligde ciddi yukselenecek tek topçu goztepedeki romulo ve tsdeki cham bence
Oğuz bizde yine olurdu ama fenerde olmaz keşke Eren'de bir an önce bitseydi mesela Ahmet Kutucu tam bizim oyun yapısına uygun inanılmaz ısırıyor aynı zamanda çevik ve zeki şutları bitirici.

Boey oldu diyoruz neden atletik, 1'e 1'de terminatör gidip 60 km rüzgarda uçan rakip elini koydu mu çocuk gibi kalan Jelert'i alıyorlar.

Jakobs geldi hakkını veriyor niye tarzı uygun eee demek ki transferde menajer kucağına oturunca Doue almayı beceremeyince böyle oluyor.

Bizim oyun tarzı topu geri kazanımla alakalı ne Kaan ne Demirbay ikiside uygun değil 90'da Mertens bile defans yapıp top kapıyorsa bir zahmet bu ikiside ekstra işler yapacaklar yapamıyorlarsa Kaan yedekte en fazla 6 numara oynayacak dayıda kendine başka kulüp bulacak.

Benim yetkim olsa okan hocaya derim ki sen topunu oynat benfica atletico sporting neyse ortada sportif direktörlük yapmış adamı getiririm tüm transfer yetkisi onda derim okan hocaya transfer yaptırmak. 3 senede 10 tane sol bek aldık bir tane tutmaz mı ya
Ya bak yıllardır bunu savunuyorum bende. Bu işi profesyonel yapabilecek milyonlarca adam var ve altı üstü bir iki siteden çıkan data. Şunu analiz edecek olan da alınmasını sağlayacak olan da çok sağlam bir sportif direktör. 100 milyon euro maaşlı takımın başına 3-5 milyon maaş alacak çok sağlam bir sportif direktör getiremeyenler birincil suçludur.
5 milyon verdiğin adam da o iş için patagonyadaki kimsenin bilmediği adamı da bulur. Utkucan ve ekibi de rapor mu hazırlıyor, gelecek umudu olacak oyuncuları mı buluyor bunu yapmalı. Bu data işini utkucan olsa da aynı iş yapılacak başkası olsa da. En azından mikro görevleri Galatasraylı olduğunu bildiğimiz biri yapsın.

Ben veri çalınıp satıldığını da düşünüyorum 6 ayda bir ekip içinden personel mi değişir.

Eyüp + Hatay 8 xG'den 3 gol attık normalde 15-16 gol yapar artık Osimhen'in asistleri yemesinler Eyüp maçında karşı karşıya bomboş Demirbay, bu maçta yine benzer asistle Mertens bomboş kaçırdı bir tek geçen haftada Barış kusursuz atmıştı.

Mika ya da Wahi fark etmez 2'si olsa şu maçları herhalde yara yara rakipleri bayıltırmışız.

Min 4 adam lazim.Max 2 alirlar oda becerebilirlerse tabi.Ayrica okan hoca alnina ben orta saha istemiyom yazsada almayan yönetim haindir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt