Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skriniar'ı bonservisle mi almışlar? 10 milyona yakın yıllık verecekler o zaman 2 tane satamayacakları stopere büyük yatırım yaptılar biz Fb'ye şampiyonluk için fırsat veriyorken Fb'de bu fırsatı kullanmamak için ısrar ediyor gibi.

zaha isi neden uzadi? bir pürüz yoktur umarım

pürüz şöyle olabilir, yapmağı sevdiğimiz bize kiralama ücreti verin biz maaşını ödeyelimi mls takımıynan yapamayabiliriz. mlste salary cap var ve bütün maaşlar heriflerin sitesinde yazılı bi şekilde duruyor. biz de wilfi kiralık bedeli ve 0 maaşla verirsek heriflerin sistemine ters olur. onla ilgili bişey olabilir. şayet öyle bişey olursa geri gelir ve oynatırız yani napalım.

Yağlı kazık diyorsun da bizim yönetim asıl taraftara kazık sokmuş oluyor 1.5 aydır bitti bittiyor bitecek diye diye oyalayıp güzel uyuttular geçen senenin benzeri yaşanacak halen diyorum bu yönetim B.B'den çıktık transferleri o yüzden yapmadık diyecek.

reis hocanın bu oyununda skriniar falan daha kötü görünürdü diye düşünüyorum. Hiçbir halta yaramayacak adama 3-4 milyon euro 5 ay için vermek gereksiz.

Rotasyon için biraz daha atletik daha ucuz bir stoper alınabilir.

Skriniar en az 4-5 milyon euro maaş alacak. Ne kadar limiti var acaba bu takımın? Dün de bir stoper aldı, o da en 3 milyon maaşlı falandır.

30 yaşında ağır stopere o maliyetlere girilmez Fifa tabiriyle 70+ pace stoper alın şu takıma.

Hayatımda bunun kadar gereksiz adam görmedim

1737542165552.webp

şampiyonluğu vermek için tüm tuşlara basıyoruz

hocanın bahsettiği transfer listesini çok merak ediyorum, apar topar Emerson’u alacaklar, bir boka yaramayacak herif, K.Ayhan’dan iyi diye transfer mi yapılır

gerçekten komik bi durumdayız

Adamlar 2 günde stoper rotasyonunu bitirdi bizim takım döküküyor halen transfer yok birde Avrupa ligi pastası kesiyorlar.

Osimhenin şu anda ancak başını alırlar. Sezon içinde Trde başka takıma gidemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt