Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Afrikanin balta girmemiş ormanlarindan çıkan Anadolu zenci forvetleri skriniar dönene kadar kaleye gider

valla üzülmedim, sadece canımı sıkan her transferimizin aylarca konuşulup hep pembe diziye dönmesi..

Yoksa bence acil ihtiyaç olan yerlerimizi tamamlayalım stoper almasak da şampiyon oluruz

Adamlar eksikleri hemen doldurdular. Eksikleri de sakatlık filan derken sonradan ortaya çıktı. Bizim eksikler ise sezon başından beri belli.

bravo

kopek romano yarım saat once attigi tivitte fb nin adını gecirmemis,koca koca GS yazmis ,bi de yanına napoli totnım flan yazmis

bu herif artik saibelidir,yazdıklarina itidalle yaklasilmali

Sabunun kankası işte yalı çocuğu tarafından mamalanan.
Herif bugün İstanbul’a geliyormuş. Bizim beceriksizler uçak biletini bile ödemiş olabilir. Zamanında şikecileri güldüğümüz herşey bizim de başımıza gelebilir

Bende olsam dalga geçerdim.

2 aydır uğraştığın adamı tek günde rakibin alıyorsa ağır makara döner. Kimse de hikaye anlatmasın, almayacaksan yalanlarsın.

Bu adamdan daha iyisini alacağız bu yönetimle diyen varsa eyvallah. Para mevzularına girmeye gerek yok zaten koç acun kendi cebinden verir sorun yok onlar için.

Skriniar B planı desek B planıda kalmadı bakalım kimin kazığına oturacaz kuüp lbaşkanları şu haberden sonra +5 m euro daha stoper fiyatlarının üstüne koymuşlardır.

Adamlar eksikleri hemen doldurdular. Eksikleri de sakatlık filan derken sonradan ortaya çıktı. Bizim eksikler ise sezon başından beri belli.

bravo
Ya sen onlara bakma şampiyon olmak için aç gibi her yere saldırıyorlar. Mal mal kontratlar yapıyorlar.

He bizimkiler beceriksiz o ayrı.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizdeki mevzu para filan değil yönetim içinde transferi birden fazla kişi ilgileniyor show amaçlı o yüzden herseyimiz ortada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt