Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defans hattını stretchlemek için yapıyor

Azıcık futbol çalışsak antrenmanlarda çizgiye adam indirip boştaki Osimhen'e çevirip maç başı 3 gol atarız. Bu seti savunacak Anadolu takımı yok

O risk oluştuğunda da artık herifi tutmak için stoperler geri kaçtıkça kaçacak bu sefer kanatlara orta sahalara ceza sahası önünde alan açılacak

Aslında adam sırtı dönük tek pas oynamayı da seviyor ama onu kullanan da yok arada bi Mertens işte. Antrenmanları boş geçmenin neticeleri bunlar
kaç maçtır dikkat ediyorum içerde bir tek kendi olan pozisyonlarda bile dümdüz 1 metre önde bekleyip gol atıp seviniyor falan saçma sapan

dediğin gibi olduğunu hiç sanmıyorum

Sete oturuyoruzda akilli birsey cikmiyor icinden, üretemiyoruz. Golü genelde pres yaparak rakibin hatasindan atiyoruz. Örnegin basaksehir ilk attigimiz gol. Sara olmayinca hepten göze batiyor bu durum. Sara oynayip birde saglam bi baglanti oyuncu yani 9,5 no cok seyi degistirir.
ee doğaçlama set olmaz

çalışacaksın hem de çok çalışacaksın

kaç maçtır dikkat ediyorum içerde bir tek kendi olan pozisyonlarda bile dümdüz 1 metre önde bekleyip gol atıp seviniyor falan saçma sapan

dediğin gibi olduğunu hiç sanmıyorum
sevinme itiraz işleri komik ama tüm delici forvetler koşuları böyle atarlar genelde ofsaytta gezerler yani

sorunu zaha’da sandik ama adam dunya futbolunun en iyi cikis yapan yeni sag bekine karsi oynuyordu. gokhan sazdagi transferiyle sag bek meselesini kapatalim.

Bu Batshuayi'ye teklif varsa derhal gönderilmeli. Santrafor olmadığında ile 11'e yazamadığın oyuncu için kontenjan harcamaya gerek yok. Oyun içi etkinlik sıfır! Zaten Galatasaray'ın baskı kurduğu ve gol aradığı son dakikalarda ceza sahasında ben olsam ben bile 1-2 gol atarım sezon içinde.

Gürcü kerem harici 25 milyon üstü bonservis verilen oyuncu yok biz güya 25 milyonlarımız var bir oyucuya vereceğiz bir tek biz bulamıyoruz ama oyuncuyu. Millet 20 milyona falan alıyor da alıyor.

Assene Diao gibi 19 yaşında azman hayvani patlayıcılığı olan adamı millet 12ye falan alıyor.

Neyse devre arası transfer yapılamazdı pardon.

Como bile bizden iyi yönetiliyor yaptıkları son 2 transfer verdikleri para 27 milyon euro ama takımı 2-3 seviye ileriye taşır bu herifler italyada 16. falan. 1-2 seneye de yeni sassoulo olurlar başımıza adamlar alıyor deriz.

sevinme itiraz işleri komik ama tüm delici forvetler koşuları böyle atarlar genelde ofsaytta gezerler yani
demek istediğini anladım ama dümdüz kendine yapılacağı belli olan ortalarda veya paslarda önde olmasının hiçbir açıklaması yok

ee doğaçlama set olmaz

çalışacaksın hem de çok çalışacaksın
Calismiyorlar gibi. Daha cok pres üzeri calisiliyor. Ama top sendeykende isi götürücen bunu iki senedir yaza yaza biktim zaten. Yine hocanin ilk senesine göre iyi orda sadece pres üzeri kuruluydu oyun ama yetmiyor iste. Saglam bi baglanti oyuncu bu zaafiyeti bi sekil giderir ama.

Haftaya Como ile maç yapalım ağzımıza ederler. Heriflerin kanatlardaki iki tane otoban faresi motor var.

Allah aşkına sallai'yi 11'e yazmayın. Bu herif 3-4-5-6 hangi sistemde oynasak verimsiz olur . Dümdüz yeteneksiz bi herif 6 milyon Euro'yu fakir fukaraya dağıtsak daha hayırlı bir iş yapmış olurduk.

CPH2325 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FM 25 de çıkmadı ki şöyle derin bir temizlik yapalım kadroda içimiz soğusun

Calismiyorlar gibi. Daha cok pres üzeri calisiliyor. Ama top sendeykende isi götürücen bunu iki senedir yaza yaza biktim zaten. Yine hocanin ilk senesine göre iyi orda sadece pres üzeri kuruluydu oyun ama yetmiyor iste. Saglam bi baglanti oyuncu bu zaafiyeti bi sekil giderir ama.
Büyük takım sadece pres oynar mı, mantıklı mı

Rakip sana topu bırakıyor işte

Ayrıca pres falan da çalışmıyolar ki. Kimi presle boğduk en son

Allah aşkına sallai'yi 11'e yazmayın. Bu herif 3-4-5-6 hangi sistemde oynasak verimsiz olur . Dümdüz yeteneksiz bi herif 6 milyon Euro'yu fakir fukaraya dağıtsak daha hayırlı bir iş yapmış olurduk.

CPH2325 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
12 milyona 19 yaşındaki Assene Diao motorunu almak vs 6 milyon bonservis + 1. yıl 2.75 maaş tek kaldemde ilk sene 8.75 gideri olan sallai almak değerlendirelim Mustafa bey.

Şimdi de 2-3 aydır eksiklerimiz belli olmasına rağmen hâlâ o bölgelere transfer yapamıyorlar. Bakın yapmıyorlar demiyorum, yapamiyorlar yani beceremiyorlar. Hedef avrupa diyoruz, iki yıldır sol bek sakatlanıyor berkan oynuyor, sağ bek Kaan Ayhan oynuyor, orta sahada sara-torreiradan biri sakatlansa koyacağın adam yok. Davinson harici stoplerlerin rezalet. Biz bu transfer işlerini böyle devam edersek, daha çok young boys, copenhag, Prag falan elenip evimize döneriz. Daha çok devşirme mevkiler izleriz..

Bazen olmuyor. Mesela Zaha kafada bitirmemişti ama olmadı. Sakatlık, fiziksel düşüş vs. olabiliyor yani. Bir de bizim oyun aşırı koş koş asla sete oturamıyoruz o da yaşlı oynatmayı zorlaştırıyor. Yine de İlkay mümkünse kesinlikle gelmeli
Zaha oyun tarzı olarak bize uymadı. Yoksa seferovic, sergio, mata gibi bitik topçu değildi

Ajax maçını kaybetsek belki transferle açıklanır o mağlubiyet de şu korlere topallara kaybetmenin transferle izahı yok.60 dakika falan öylesine oyun oynadık, sahada yoktuk.Sacmaligin ötesi yani şu hataya puan bırakabilmek büyük başarı.Saat kaç olmuş yatamıyorum hala sinirden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt