Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca saçma sapan yok rehavet yok rakip küçümseme önemsememe gibi mazeretleri dinlemekten gına geldi.
Yok arkadaş böyle birşey.Yahu iyi oynadığımız maç sayısı çok az.
Hemen aklıma gelen sivas maçı.10 kişi ile oynadığımız oyunu ben çoğu maçta göremedim.

Transfer konusunda Hem planlamada hem oyuncu tetcihleri anlamında öyle böyle rezalet yok.
kimseninde umrunda değil.Sahaya yayılış takım savunmssıda kimsenin umrunda değil.Kimse dile getirmiyor.Okan burukda dahil.

Maç sonu futbol elemalarına göre
Kaanın sağ bek oynaması kaybetmemizin nedeni.ne yapılan rezalet transferler konuşuluyor.Nede rezalet şekilde sahaya yayılma.
Sanki çoğu oyuncu diğer maçlarda süper oynuyormuşta bu maç kötü oynamış.

Artık her maç oyuncu değerlendirmekten gına geldi.Yok berkan iyi oynamış yok kerem bugün iyiymiş.Yok mertens bu maçta varlık gösterememiş.Yahu bu adam Galatasarayda oynarmı oynayamaz mı.Yedek olur mu olamaz mı.Artık bu evreye geldik.
Takımın yarısından fazlası yetersiz arkadaş işte.Niye tutyorsunuz takımda.
Neyi bekliyorsunuz üst üste mağlubüyetimi bekliyorsunuz.

Hatay ı yenemememizin müsebbibi bu 3 futbolcu transferinin gelmemesi ise bitmiş futbol.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herşey futbol değildir o girmeyen goller yanlış giden birşeyin farkındalığıdır!!!!!

Defolun gidin avrupada futbolcu ikna edin burada kebap yiyip uefa pastası keseceğinize vasat adamlar! dedi dün bunlara bir enerji

Şubatı bekliyeceğiz acelemiz yok cümlesinin cezasıydı bu maç!!!!

herşeye nantıkla bakmayın

Bu dünyada bir güç yanlış yolda olanlara çokca yanlışını düzelt diye tenkin eder.

Ayriyeten felaket bir kibir hastalığı var bu kulupde gerçekten iğreniyorum
uefa pastası kesmeleri
abidik gubidik kasaba cahili adamların açıklamaları!

Gerçekten bu adamlara Allah bir ceza hazırlıyor gibi!

yönetimin maskesi düştü, allahın beceriksizleri takımın iyi form durumunun arkasına saklanmışlardı. bu beceriksiz hainler mesala gene her yerden red yiyor neden acaba. Aklı aveller gardiyi uzaklaştırmışlar, kendileri yapmaya çalışıyor ama kimse bu köylüleri ciddiye almıyor.

Ne yönetim tepki veriyor ne taraftar yemin ederim yıldım bu takımın transfer dönemlerinden. Ulan sene başından beri bek/orta saha eksik+stoper/kanat rotasyonun sıkıntılı. Kulube desen boş ne halt ettiniz siz bunca zaman ya? Rica ederim şu Sallai de listeye falan yazılmasın.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

insanlar gerçekten eleştiri yapmayı bilmiyor

dünkü maçın skorunda öncelikle tabii kaçan goller sorumlu ama bununla kapatamayız bir yandan da

çünkü 4-5 maçtır bir düşüş var takımda bu çok bariz belli

dün de koca bir 50-60 dakika hiçbir üstünlük kuramadık hataya

şu istatistiklere bakın

malmö maçı gol beklentimiz 0.8

göztepe maçı penaltısız gol beklentimiz 0.44

kayseri maçı penaltısız 1.20 civarı

başakşehir maçı 0.95

arada trabzon ve kayseri maçları var biraz yüksek ama oradaki maçın aslında uzun süre sıkıntılı geçtiğini unutmamak lazım

takımın hücumu inanılmaz düşüşte

sürekli de gol yediğimiz için sıkıntılı geçiyor maçlar

9m verdiğimiz sağ bek, Kaan'ı kesmeyi geçtim, sonradan oyuna alınırken bile 3. tercih oluyor.
Şaka gibi ya
Orta sahada Sara'nın tırnağı edecek seviyede yedek topçumuz yok.
İvedilikle bu iki konu çözülmeden Avrupa'yı geçtim, lig bile tehlikede.

insanlar gerçekten eleştiri yapmayı bilmiyor

dünkü maçın skorunda öncelikle tabii kaçan goller sorumlu ama bununla kapatamayız bir yandan da

çünkü 4-5 maçtır bir düşüş var takımda bu çok bariz belli

dün de koca bir 50-60 dakika hiçbir üstünlük kuramadık hataya

şu istatistiklere bakın

malmö maçı gol beklentimiz 0.8

göztepe maçı penaltısız gol beklentimiz 0.44

kayseri maçı penaltısız 1.20 civarı

başakşehir maçı 0.95

arada trabzon ve kayseri maçları var biraz yüksek ama oradaki maçın aslında uzun süre sıkıntılı geçtiğini unutmamak lazım

takımın hücumu inanılmaz düşüşte

sürekli de gol yediğimiz için sıkıntılı geçiyor maçlar
İş zora girince baya pozisyona giriyorlar niye zora girdikten sonra oluyor bu. İlk yarı yavaş yavaş top oynadık. Çok rahat kontra yiyorsun. 60 dan sonra pozisyonlara giriyorsun son vuruş yok. Her maç elin kalbinde maç izliyorsun

Takımın ideal sistemi 4'lü savunma mı olacak 3'lü savunma mı ? Transferler buna göre değişkenlik gösterebilir aslında 3'lü savunma ile daha etkili oynuyoruz. Dünkü maçta Sallai ve Demirbay değişiklikleri ile 3'lü savunmaya yakın bir oyun oynadık ve oyun olumlu anlamda epey değişti. 4'lü savunma daha garanti gibi dursa da o sistemde daha etkisiz bir futbol oynuyoruz son dönemde. Hatay maçının ilk yarısı, Göztepe, Başakşehir hatta 5 attığımız Kayseri maçında bile 4'lü ile çok etkili bir futbol oynamadık. Ama 3'lü oynadığımız maçlarda Eyüp, Sivas ve Hatay maçının 2. yarısı çok iyiydik. İlginç bir durum.

Romeo Amane yazıyordum orta saha için Rapid Wien almış 2,5 milyon euroya. Bakalım oradan nereye sıçrama yapacak. Mamadou Sangara, Romeo Amane gibi iki tane iyi orta sahaları var. Bakalım ligi nasıl bitirecekler.
Acaba sangare gidecek diye mi aldilar. Orta sahaya birşey yapılmalı driplingli oyuncuya ihtiyaç var

İlkaya tamamen okeyim bacaksız demirbayla kondisyonu düşük Mertens oynayacağına İlkay oynasın en azından basmaz koşmaz ama Sneijder gibi uzaktan 1-2 atar kilit açar herkesin farkında olmadığı en bariz durum takımda frikikten gol atacak adam yok barış falan vuruyor en başarılı olduğumuz dönemler de frikik vurmasını bilem uzaktan şutlarla kilit açabilen adamlarımız vardı bu takımda uzaktan vurabilen ayağı temiz adam yok

Dünkü maçta birtane Selçuk Sneijder hadi podolski ayarı bir herif olsa ceza sahası cepheden tek şutla çözerdi maçı takımda herşey var içeri giriyoruz ama bitirici ayak yok

Dybala ve İlkayı beğenmeyen taraftarın takımında dün, yedek olan orta saha lig sonuncusuna karşı maçı sol bek bitirdi. Kurtarıcı olarak oyuna 3. yedek sağ bekini koydu 95. dakkada.

fıkra bu kadar.

Günde 2-3 kez hatırlatmaya devam edeceğim

Bu takıma en acil şekilde

1 SAĞ BEK
2 KANAT OYUNCUSU
1 OFANSİF ORTA SAHA

ŞART OĞLU ŞART

Günde 2-3 kez hatırlatmaya devam edeceğim

Bu takıma en acil şekilde

1 SAĞ BEK
2 KANAT OYUNCUSU
1 OFANSİF ORTA SAHA

ŞART OĞLU ŞART
Harfi harfine katılıyorum bu takıma stopere falan gerek yok sanki ligde real Madrid’le oynuyoruz bu ligin bugu orta saha ve hücumun iyi olucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt