Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
old school animation GIF by bentuber

Transfer dönemleri bizim takıma bir şeyler mi oluyor, yoksa ben mi hüsnükuruntu yapıyorum.

Bizimkiside iyi taktikmis skriniari bunlara yükesk maliyete kitleyip sonra rahat bi sekilde disasiyi almak. Olurmu aceb?

Davinson her transfer döneminde sendeleniyor.
Oyuncuların kafasının karışık olduğunu düşünüyorum bu kadar düşüş normal değil.

Osimhen dahil toplu düşüşün transfer dönemine gelmiş olmasının açıklaması olamaz.

Osimhen, davinson, yunus dibe düşmüş durumdalar.

Daha kaç transfer derken takımda sayıca 7-8 oyuncu eksik kaliteyi geçtim. Yedekte mete efe eyüp duruyor
Muslera-Sallai-Sanchez-Abdülkerim-Jakobs-Torreira-Sara-BAY-Mertens-Yunus-Osimhen en iyi ilk 11'imiz dersek kulübemizin hali;

1 Günay
2 Nelsson (Oynamiyor)
3 Metehan
4 Kaan
5 Jelert (Oynamiyor)
6 Kerem
7 Berkan
8 Ziyech (Oynamiyor)
9 Yusuf (Oynamiyor)
10 Batshuayi

Sakat Icardi dahil Nelsson, Jelert, Ziyech ve Yusuf'tan katki alamiyoruz yabanci olarak. 5 kontenjan bosa gidiyor demektir bu.

Geriye kalanlar;
Günay - Yedek kalecimiz
Metehan - En fazla 4. veya 5.stoper olur, Süper Lig tecrübesi yok
Kaan - 3.stoper, 2. sag bek veya Torreira yedegi olarak görülmeli
Berkan - Orta sahadan cok sol stoper ve sol bekte oynayan emekci yedek oyuncumuz, fazla beklenti olmamasi gerekiyor
Kerem - Fiziksel anlamda geriye gitmeye basladi, son yarim saat 4-3-3'e dönülürse ikinci 8 numara olarak idare eder
Batshuayi - Her mac 65'den sonra forma giymesi gereken yedek forvetimiz

Görüldügü üzere yedek kulübesi bombos.

Kenarda Batshuayi haric forvetin arkasinda oynayabilecek ne kanat ve 10 numara var. Kaan ve Berkan sadece rakibi bozmaya yarayan 6 yedekleri olur fizik dezavantajina ragmen. Sara yokken orta sahada top tutabilecek oyuncu yok. Bekler komple yok.

Böyle kadro planlamasi olmaz. Patladigimiz cok net olarak görünüyor.

Sag bek, stoper, sol bek, orta saha, 2 kanat ve 1 forvet arkasi almamiz gerekiyor ve bu 7 oyuncudan en az 2'si yerli olmak zorunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt