Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim kadroda şuan yerinde kim oynuyor ki üstad, takıla takıla buna mı takıldın. Gayet de iyi oynardı bence Kerem'in yerinde.
Bana göre temel sıkıntımız bu; berkanın sol kaanın sağ bek, barışın heryer de oynaması.. herkes kendi yerinde oynamalı ve kadro da buna göre kurulmalı. Sağ bek yok, sol bekin, kenarların ve orta sahanın yedeği yok. 38 yaşındaki mertensin ikamesi yok. Bize lazım olan kendi bölgesinin iyisi.. haa Ahmed de olsun elbet, kanata iyi yedek olabilir. Ona birşey demem.

Bana kalırsa Avrupa'dan elenmeliyiz lig tek odak noktası olmalı ama is isten geçti birde 8 e giremezsek çok fena olur. Fazla maç oynayacagiz

Ekli dosyalar

• 394631.webp
    394631.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 20
8 puan geriye dustuklerinde de bu hakemler vardi yaw.

Osimhenle oynuyorsan arkasında bulduğunu atan bir 10 numara yada 2.forvetin olacak. Adam pozisyon hazırlamada iyi ama golcü değil, bir insan bu kadar ofsayta yakalanmaz, zeki de değil, Osimhen hazırlamakta iyi bitirecek adam lazım Yunus ve Barış yeterli değil, mertenste olmaz o da golcü değil hazırlayan topçu. Yunus veya barışı çıkarıp birinide sokamıyorsun sorun Barıştada değil, geçen yıl Kereme yapılanlar şimdi Barışa yapılacak, Barışı çıkarsan bu takım pozisyona zor girer.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda bu takımı şampiyon yaptı 2 sene podolski ile ligde perişandık
Azıcık insaflı olun yaw. Podolski ile Belhanda'nin oynadığı kadrolar denk miydi? Ayrıca bizi şampiyon yapan uzak ara Fegh idi. O ne zaman saldı bizim takım tökezledi. + Oynadığı zaman Fernando çok fark yaratıyordu. Mariano Gomis filan saymıyorum bile

Kac ay önce yaziyordum. Yavas yavas gören olmaya baslamis. Kaan orda oynamaz. Biraz önce de dedim transfer yapacagiz daha 3lümü oynayacagiz 4lümü belli degil diye. Endisem transferide yanlis yapacagiz bu belirsizlikle. Heralde bosta kim varsa ona sarilacaklar stoper veya bek ama transferi ihtiyaca göre yapmalilar.

Osimhenle oynuyorsan arkasında bulduğunu atan bir 10 numara yada 2.forvetin olacak. Adam pozisyon hazırlamada iyi ama golcü değil, bir insan bu kadar ofsayta yakalanmaz, zeki de değil, Osimhen hazırlamakta iyi bitirecek adam lazım Yunus ve Barış yeterli değil, mertenste olmaz o da golcü değil hazırlayan topçu. Yunus veya barışı çıkarıp birinide sokamıyorsun sorun Barıştada değil, geçen yıl Kereme yapılanlar şimdi Barışa yapılacak, Barışı çıkarsan bu takım pozisyona zor girer.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Barış aslında dün iyi işler yaptı ama 3 topu havaya sikince göze carpti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt