Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.735
- 20.933
- 2.233
Daha önce hesaplama yaptım. Bu hafta 2 - 3 takım puan kaybederse ilk 8 garantiSon haftaya kalır ilk 8
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha önce hesaplama yaptım. Bu hafta 2 - 3 takım puan kaybederse ilk 8 garantiSon haftaya kalır ilk 8
Kadro listesine bakınca yedek kulübesinin kreş gibi olduğu bir ortamda sadece 13-14 oyuncuyla orada devam edemeyiz ilk 8' girip son 16 yapıp elenmek makul olacak.Daha önce hesaplama yaptım. Bu hafta 2 - 3 takım puan kaybederse ilk 8 garanti
Buna bir şey demiyorum zaten ama ilk yazdığın mesajla bu mesajın anlamı aynı olmuyor. İlk yazdığın mesajda TD'lerin önemi yokmuş gibi algılanıyor. Yoksa tabi bir şey vaat eden oyuncu ve ondan performans almayı da hoca becerir bu denkleme diyeceğim bir şey yok.Teknik adamlar o oyunculara dokunuşu yapabildiği için varlar teknik, taktik, sistem bunlar 2'nci planda her zaman 1 tane oyuncu çıkar çok ekstra oynar onu da sağlayan hocadır.
Rodri'yi al Mourinho'nun eline ver bir şey değişmez ama onları farklı kılan oyunculara yaptıklarıyla oluyor.
Belli olmaz. Lig için 5 oyuncu alırsak bazılarını AL öncesi dinlendirriz. Mesela Lemina alsak Sara veya Torreira dinlenir.Kadro listesine bakınca yedek kulübesinin kreş gibi olduğu bir ortamda sadece 13-14 oyuncuyla orada devam edemeyiz ilk 8' girip son 16 yapıp elenmek makul olacak.
Icardi listede sakat, Jelert ne yaptığı belli değil, Nelsson soru işareti gidip 10 tane oyuncuda ekleyemiyoruz yolumuza bakalım.
Almayacakları için en fazla 2 oyuncu alacak diye muhabirlere haftalardır haber pompalıyorlar Eren'de olursa 3 olur diyorlardı bugünden yarına değişeceğini sanmam.Belli olmaz. Lig için 5 oyuncu alırsak bazılarını AL öncesi dinlendirriz. Mesela Lemina alsak Sara veya Torreira dinlenir.
Bulup getirdikleri VAR hakemleri bunlar. Bizim VAR'ın hakemi de Belçika'da orta hakemken kural hatası yapıp maçın tekrarına sebep olmuş biriymiş.
O sırada Dursun ÖzbekAhmed kutucu iyi transfer olur herifin zımba gibi şutları var dünkü cılız saçma sapan gibi şutları gördükten sonra elzem bi transfer
anladığım kadarıyla 20 milyon euromuz var bunu mika'ya gömeceklerdi şimdi olmayınca 2 3 transfere yayılacak gibi duruyorO sırada Dursun Özbek
![]()
10 numara mi kaldı futbolda?Bziim zamanında Hagi vardı başarılıydık
Selçuk vardı başarılıydık
Sneijder vardı başarılıydık
Podolski varken gene iyiydik
Ne zaman Belhanda denen vasıfsız geldi 8 buçuklar 6 buçuklar 9 buçuklar çıktı ondan sonra birtane bile üst seviye 10 numara alınmadı hep don lastik gibi nereye çeksen sırıtan adamlar geldi
Bu takıma birtane 10 numara 9 buçuk 8 buçuk falan değil 10 numara lazım ayak raket gibi olucak isterse sahada yürüsün
Bu yönetim baştaykenSizce Muslera yerine kaleci bulabilirmi yönetim?
@Murat Durmaz
@Naci Liboş
@Tabare Viudez
@Oğuzhan Sesko
@Serdar Ünsal
@Randall Azofeifa
@Hayri Cund
@Senjad İbricic
@Sergen Zeren