- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yönetim yine fırsat adı altında şubat ayı geldiğinde para harcamayıp bankalar birliğine yatırdık kadar yüzsüzlük yapabildiği için geçen senenin benzeri bir hikaye olur sonuda bankalar birliği anlaşmasına bağlanır.sag beke max aarons kiralanabilirdi, valencia'ya gitmis. @Umut Işık
Kaynak mı hissiyat mı dilek mi?
Alper hoca bu nasıl mesaj yakışmadı.
Bu yönetim yine fırsat adı altında şubat ayı geldiğinde para harcamayıp bankalar birliğine yatırdık kadar yüzsüzlük yapabildiği için geçen senenin benzeri bir hikaye olur sonuda bankalar birliği anlaşmasına bağlanır.
A. Duskunu mu?
adaş baktım sitesinden 500 TL olmuş uzatmak en son 2019 da bitmiş süresi uzatabiliyorum sanırım. Herşeyi unuttum passolig uzattıktan sonra içine paramı yüklüyorduk onunla mı bilet alıyorduk yoksa passo dan üyelik açıp oradan cc ile alıp passolig kart numarası falan mı giriyorduk . Birde konya maçına gitmeyi düşünüyorum cezalı olduğumuz için bilet bulabilirim umudu var.benim kartım hiç bir zaman gelmedi
hatta inat ettim PTT Passolig aradım 50 kere "Yüksek seviyede aldığınız Kart bedeline karşılık kartı yollayın" dememe rağmen hiç bir zaman kart gelmedi.
cep telefonundaki QR ile giriyorsun sorunsuz. ben inat ettim , madem adıma bir kart var , para vermişim, gönder benim kartımı inadındaydım - çünkü eminim basmıyorlar bile kartı artık - app'i kullanın kart parası bizde kalsınpolitikaları var bence.
bu arada passolig uzun süreli devam ediyor mu onu bilmiyorum ?