Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.469
- 6.472
- 768
Martin terrier dün aşilini koparmış, önceden de çapraz bağları kopmuştu daha da iflah olmaz çok yazık oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DenayerHangi P.L takımı hangi genç oyuncusunu bizim lige kiralık göndermiş bugüne kadar..Genç oyuncunun gelişebilefeği bir lige sahip değiliz.Championshipe gönderir bizim lige göndermezler.
Adam 26-27 olmuş gençliği mi kalmis broHangi P.L takımı hangi genç oyuncusunu bizim lige kiralık göndermiş bugüne kadar..Genç oyuncunun gelişebilefeği bir lige sahip değiliz.Championshipe gönderir bizim lige göndermezler.
@Onur Bakır 2 Onur beraber OnlyFans hesabı açın da siz de kurtulun biz de kurtulalım kanks yavDisasi
Sangare
Wahi/Gouri
Gelirse nude salarım uluorta
Disasinin müthiş golü
Gurbo olursam açarım@Onur Bakır 2 Onur beraber OnlyFans hesabı açın da siz de kurtulun biz de kurtulalım kanks yav![]()
Benim hep aklımda Avustralya'ya gitme hayalleri var kanks biliyosunGurbo olursam açarım
Bu bekte oynuyor. Beke koydum kendisiniSome zenci stoper problems
BenficaGedson
EvetBu bekte oynuyor. Beke koydum kendisini
Bugun benden pas. Yarin belki haberler dusebilir.
Yok öyle Disasi haberini salıp kaçmak. Arkasında dur adminimBugun benden pas. Yarin belki haberler dusebilir.
Gedson tottenhamdan gelmemiş miydi yanlış hatırlıyorum galibaBenfica
Sağ bek yokKutucu
Eren
Disasi
Sangare
On numara operasyon
9.5 no nerde???Kutucu
Eren
Disasi
Sangare
On numara operasyon