Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü sonuçların çoğunu bu transfer dönemlerinde kaybediyoruz.
O yüzden de hiç sevmiyorum bu dönemi.

Mesele şampiyonluk değil fbyi içerde kanırta kanırta tombaklayacagız
Mesele yönetim, aşırı rahat davranılıyor
Fırsat transfer haberlerinden dolayı diyorsan buna %100 katılıyorum. Arkadaş fırsat transferi 1 tane olur. Stoper ve 9.5 no'nu hallet orta saha için fırsat transferine bakarsın ama bu tüm planı ona göre kurmak= plan kurmamak zaten. Bu da neden oluyor çünkü iyi bir Sportif Direktörümüz yok futbolu, futbol piyasasını ve az çok kadro yapılanmasını bilen, scout departmanı ile uyumlu çalışan adam akıllı bir Sportif Direktör almalıyız. Erden Timur varken de bunu söylüyorum hala da bu eksiğimiz çok belli oluyor

Erden timur yazıp güldürmeyin geçen sene bu takım prag maçına beksiz çıktı. Bu takıma sportif direktör gerekiyor
Yav adam daha geçen hafta açıkladı 7 ay önce orada olmayacağım belliydi kendimi çektim karışmadım diye.

Net olarak menajerlere talimatla 3 aylık 2 adama alındı işte. Yoksa fırsat transferi adında 1 tane oyuncu gelirdi asla Erden Timur dokunuşu değil o 2 adam

Göz göre göre geldi bir şeyler yine.
Geçen senenin de kopyasını yaşıyoruz, lig satıldı denilen dönem vardı aynısını yaşıyoruz.

Israrla takviye yapmıyor herifler. Fırsat bekleyeceklermiş.

Defans denilen grubun amacı ne biri anlatsın ya elleri ayakları birbirine nasıl dolanır bir ekibin.

Çok rezil işler var.

3-4 oyunuyu net bir şekilde kadrodan kesmen gerekiyor.

Kaan, abdülerim yedek

Jelert, yusuf tribün.

Bats -> net bir şekilde kadro dışı.
Şampiyonlukla ilgili yorumun

1-
sallai'den bu takima skorer kanat falan olmayacagi belli oldu.
en fazla bek yedegi olarak kullanilir bu saatten sonra.

2-
osimhen yedegi batshuayi, mertens'in yedegi yok. baris ve yunus'un yerine girecek/oynayacak adam yok
en az 2 kanat 1 ofansif orta saha almak lazim

3-
as sag bek ve yedek sol bek lazim.
jakobs haricinde bu takimda sallai biraz bekte idare eder, diger oyuncular bekte formans veremiyor

4-
sol stoper ve 8 numaraya takviye lazim
kaan sag stoper ve orta saha yedegi olarak idare eder ama sol stoperde berkan olmaz, 8 numarada top tutup servis yapabilecek kapasitede bir oyuncu lazim

-> nelsson, yusuf, ziyech, jelert ve mecburen icardi perte cikmistir.

7 oyuncu lazım 1 aydır yazıyorum.

Yok okan istemiyor şu olmuş bu olmuş geçilecek lemina gibi bir opsiyon duruyor orada.
Bir tane sol stoper alınmalı.
Bir tane de sağ koridoru mu kullanır sağ bek mi olur alınmalı.

3 net lazım.

Sonra demirbay denilen herifin yeri yok yine son dakika aptalca bir gol yediriyordu. 1 değil 2 değil yav bu adamın bu yaptıkları. Buraya bir tane de yedek adam lazım(lemnina harici)
Bats denilen adam gidecek, yok bu adamla daha olmaz. Net bir şekilde yerine adam alınmalı.

3 tane net, 2 tane orta seviye 2 tane de tek özelliği basıp koşacak olan adam alınmalı. Kiralık olur, ucuz olur 1+1 olur orasını bilemem.
Rakibi eksik bırakacak 2 tane uçan herif alınmalı.
yusuf ziyech icardi ücü yerine
2 kanat 1 ofansif orta saha

nelsson ve jelert yerine
sol stoper ve sag bek

ilaveten takimda hic olmayan ilk 11 sag beki ve yedek yerli sol beki getirmek lazim.

Fırsat transfer haberlerinden dolayı diyorsan buna %100 katılıyorum. Arkadaş fırsat transferi 1 tane olur. Stoper ve 9.5 no'nu hallet orta saha için fırsat transferine bakarsın ama bu tüm planı ona göre kurmak= plan kurmamak zaten. Bu da neden oluyor çünkü iyi bir Sportif Direktörümüz yok futbolu, futbol piyasasını ve az çok kadro yapılanmasını bilen, scout departmanı ile uyumlu çalışan adam akıllı bir Sportif Direktör almalıyız. Erden Timur varken de bunu söylüyorum hala da bu eksiğimiz çok belli oluyor
Plan olmaması başından belli zaten transfer sezonu açıldığı gün belli 2,3 ay önceden başlarsın taramaya son bir ay kala pazarlığını yaparsın, her defasında plansız bir şekilde son haftayı beklemek, elindeki yunusun barışın çeyreği etmeyecek adama senelik 2.5 3milyon bayılmak demek , bu tongaya her defasında düşüyorsa yönetim, takım diye bir dertleri yok olduğunu ispatlıyor

totenham maçına da beksiz çıktık ali night. erden timur yazıp güleceğimiz yegane şey klübümüze verdiklerinin bize verdiği hazdır.
Erden timur iyi bir yöneticiyse emre utkucan övmeyi bırakıp bu takıma iyi sportif direktör ve scout ekibi kazandırsın. Tottenma maçında beksiz oynamakla prag aynı şey değil. 30m euroluk bek sattık yerine adam almadık

Yav adam daha geçen hafta açıkladı 7 ay önce orada olmayacağım belliydi kendimi çektim karışmadım diye.

Net olarak menajerlere talimatla 3 aylık 2 adama alındı işte. Yoksa fırsat transferi adında 1 tane oyuncu gelirdi asla Erden Timur dokunuşu değil o 2 adam
Bu kötü adamları kim alıyor bilmiyorum sahibi yok kendi kendilerine floryaya düşüyor. İyi çıkınca okan hoca istedi emre utkucan scout erden sihirbaz kötü çıkınca kimse sahibi değil.
Erden bey yöneticilik yapacaksa iyi sportif direktör getirsin

Simdi bunlar dunusuyordur icerde konyayi zaten yeneriz. E avrupada zaten oynatamicaz transferleri, gene en kötu ay sonuna kadar ttansfer falan yapmaz bu reziller

Sağbek, ortasaha ve 9.5 numara lazım acilinden, buralara adam gibi oyuncu alırlarsa daha rahat izleriz maçları

zaha ziyech yerine muhteşem sallai 😂

siz nankörler hiç akıllanmayacaksınız!
La arkadaşım sallai öven bir tane entry göremezsin, geldiğinden beri berbat yazan benim. Al soruyorum sallaiyi kim aldırdı scout ekibi değil mi senin erden bey neden emre utkucanı kovmadı hala övüyor neden anlat bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt