Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonlukla ilgili yorumun
Mallıık yapmadığımız sürece şampiyonluk garanti.
Heriflerin kafa nasıl olsa ileridekile bi şey yapar şu kafa çok zararlı kafa.
Sene başından beri dediğim yediğimizden fazlasını atarız ne olacak düşüncesinden uzaklaşmak gerekiyor.

Ayrıca her boka istatistik paylaşan sosyal medya özürlülerine de tepki gerekiyor. Şu takımın da hocanın da rahatlığının sebebi bu

Bu takım Avrupa'yı tamamen salmalı derken kızılıyordu bugün bir daha diyorum tamamen bırakıp lige konsantre olmalıyız.

Takımın genel kadrosunda önemli bir oyuncusu olmayınca inanılmaz aksıyor öyle devre arası transfer dönemide bunu çözmez ciddi sorun var.

İlk amaç şampiyon olup 5. yıldızı takıp direk şampiyonlar liginde olmalıyız yaz ayında da en az 6 tane üst seviye rotasyon oyuncusu lazım.

La arkadaşım sallai öven bir tane entry göremezsin, geldiğinden beri berbat yazan benim. Al soruyorum sallaiyi kim aldırdı scout ekibi değil mi senin erden bey neden emre utkucanı kovmadı hala övüyor neden anlat bakalım
Yönetim Doue ve Zalewski tranferlerini eline yüzüne bulaştırdığı için Jelert ve Sallai transfer kaşıklarını yedi.

Erden timur yazıp güldürmeyin geçen sene bu takım prag maçına beksiz çıktı. Bu takıma sportif direktör gerekiyor
Neden beksiz çıktı peki, ne çabuk unutuyoruz herşeyi. Dursun bey bonservis harcamayın dedi yalvar yakar köhn için anca ikna ettiler de bir kaç milyon euro bahşetti beyefendi. Para harcatmayıp sözde bb den çıkacaktı ozaman o da yalan oldu

Üm*t denen bir karaktersiz var bunlar annesini çoluğu çocuğunu kumara harcayan sonra malafatını yalarım diyen şahsiyetsizler
Bunlar para için anasını karısını satacak karakterdeki şerefsizlerdir

Şimdi sevinin ama mayısta annenizin karınızın içinde bir şeyler olursa ağlamayın şerefsizler
Bir şey mi dedi ayı

Transfer dönemi daha başlamadan aralık ayında Arias, Sikrinyar, Mikatatze hepsi hazırdı geliyordu anlaşma sağlanmıştı. Koduğumun muhabirleri böyle konuşuyordu hep bir ağızdan.

Transfer dönemine girdik yine her zamanki gibi yaprak kıpırdamıyor. Düşük fiyat kampanyasında fırsat transferi peşinde koşuyoruz.

Valla bu puan kaybı İzmir'de Göztepe'ye yine deplasmanda Samsun, Rize, Trabzon ve kötü durumda olan Beşiktaş'a karşı alınsa tolere edilebilir lakin en büyük düşme adayına zorlu periyot öncesi puan verme lüksümüz yoktu. Geçen senede namağlup devam ederken ilk yenilgiyi bunlardan almıştık sanırım, ne transfer sürecinde ne lig içinde yaşananlar bize hiç ders olmuyor maalesef.

Sara'nın alternatifi Demirbay kısacası orta sahada hücumcu alternatifi yok
Mertens'in alternatifi yok
Barış-Yunus hiçbir alternatifi yok
Sanchez'in hiçbir alternatifi yok
Torreira'nın hiçbir alternatifi yok
Sağ bek zaten hiç yok
Sol bek alternatifi yok

Yok yok yok.............

Neden beksiz çıktı peki, ne çabuk unutuyoruz herşeyi. Dursun bey bonservis harcamayın dedi yalvar yakar köhn için anca ikna ettiler de bir kaç milyon euro bahşetti beyefendi. Sözde bb den çıkacaktı ozaman o da yalan oldu
Öyle bir dünya yok malesef buna inanmıyorum. Dursun başkanla 10 dk konuşsa 10m euro harcama yetkisi anınsa alırdı. Benim başkana laf söylediğim zamanlar da oldu ama hiçbir zaman transfer yapmayalım kafasına girmedi her zaman eli açık oldu

Bu takım Avrupa'yı tamamen salmalı derken kızılıyordu bugün bir daha diyorum tamamen bırakıp lige konsantre olmalıyız.

Takımın genel kadrosunda önemli bir oyuncusu olmayınca inanılmaz aksıyor öyle devre arası transfer dönemide bunu çözmez ciddi sorun var.
Önce kupyai salacakti. Önce rotasyona gidiyor sonra sarayi son dakilarda aliyor maci kurtarma adina. Madem öyle sonuna kadar devam edeydin. Yada yenilmeme serisi devam edecek bütün takimi rotasyona sokma.

Bu takımın beyni ve belirleyici noktası torreria-sara ikilisinin biri bile olmadığında görüyoruz olanı hal böyleyken Bu oyuncuları berkanla demirbayla yedekleyemezsin en önemli transfer orta saha alınması daha sonra 9.5 no ve sağ bek

Bu kötü adamları kim alıyor bilmiyorum sahibi yok kendi kendilerine floryaya düşüyor. İyi çıkınca okan hoca istedi emre utkucan scout erden sihirbaz kötü çıkınca kimse sahibi değil.
Erden bey yöneticilik yapacaksa iyi sportif direktör getirsin
Yav ısrarla bu konuyu anlamak istemiyorsun adam diyor ki ben kararı aldıktan sonra kendimi çektim diyor.
Demesine de gerek yok ki zaten bu adam geçen sene ekimde mi ne kayboldu göremedik. Bunu burada yazmadık mı, defalarca nerede dedik.

Yaz transferlerin dahil her türlü sorumlu tutabilirsin resmi olarak cenkin ilk elini çektirildiği dönem ve geçen ocak arasında kalan dönemden sorumlu tutulmalı mı? Evet.

Boeyin satışında bile işin içinde yokmuş adam 15i kabul ediyorlarmış az daha sonra dahil olmuş.

Geçen ocak transferleri net olarak menajer transferleriydi ve bunlar yapılırken takımdaki oyunculara bağlı olarak eski arkadaşları tercih edildi. Bunlar alınmasa kimseyi alamacayaklardı bu herifler düşün rezaleti.

Son düzenleme:
Önce kupyai salacakti. Önce rotasyona gidiyor sonra sarayi son dakilarda aliyor maci kurtarma adina. Madem öyle sonuna kadar devam edeydin. Yada yenilmeme serisi devam edecek bütün takimi rotasyona sokma.
Ben o konularda baya netim kupa yüzünden bugün +2 puan verdik geçen haftada verebilirdik en yakın zamanda Avrupa'dan elenip tek kulvara düşmek lazım.

Öyle bir dünya yok malesef buna inanmıyorum. Dursun başkanla 10 dk konuşsa 10m euro harcama yetkisi anınsa alırdı. Benim başkana laf söylediğim zamanlar da oldu ama hiçbir zaman transfer yapmayalım kafasına girmedi her zaman eli açık oldu
Alamadı. Dün gibi hatırlıyorum o süreci, boey'i 35 milyona sattık para harcamıyoruz bb'den çıkacağız dendi tüm muhabirler tarafından. Tepki gelince sonradan 2-3 milyon bütçe verdiler köhn alındı. Bb'den de çıkamadı sonrasında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt