Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sara'nın alternatifi Demirbay kısacası orta sahada hücumcu alternatifi yok
Mertens'in alternatifi yok
Barış-Yunus hiçbir alternatifi yok
Sanchez'in hiçbir alternatifi yok
Torreira'nın hiçbir alternatifi yok
Sağ bek zaten hiç yok
Sol bek alternatifi yok

Yok yok yok.............
Sonra tr kupasında mabadımızı yırtalım çok lazımmış gibi Sara'yı oyuna alalım

7 oyuncu lazım 1 aydır yazıyorum.

Yok okan istemiyor şu olmuş bu olmuş geçilecek lemina gibi bir opsiyon duruyor orada.
Bir tane sol stoper alınmalı.
Bir tane de sağ koridoru mu kullanır *sağ bek mi olur alınmalı.

*3 net lazım.

Sonra demirbay denilen herifin yeri yok yine son dakika aptalca bir gol yediriyordu. 1 değil 2 değil yav bu adamın bu yaptıkları. Buraya *bir tane de *yedek adam lazım(lemnina harici)
*Bats denilen adam gidecek, yok bu adamla daha olmaz. Net bir şekilde yerine adam alınmalı.

*3 tane net, 2 tane orta seviye 2 tane de tek özelliği basıp koşacak olan adam alınmalı. Kiralık olur, ucuz olur 1+1 olur orasını bilemem.
Rakibi eksik bırakacak 2 tane uçan herif alınmalı.
dogru noktalara deginmissin sevgili tuna ozellikle -> * belirttiigim yerler. kalemine saglik.
benzerini sezon baslarken ve dahasi devam ederken kac kez yazdim sayisini unuttum . sara sakatlandi durum daha da net belirdi . is isten gecmeden bu yari da mutlak bir sag bek , sol stoper, iki yedek orta saha ( sara ve lucas'in sahada olmadigi anlarda) .

on alan (ofans adina fransa dan ilgilendiklerimiz konusunu ) sahsen oncelik tutmuyorum. halen de ayni gorusteyim. once bu yazdigim noktalar halledilirse, bats dan da cikabilirsek - dedigin gibi - one biri ne ala . baris,yunus yedekleme konusu da problem .

saga (bek) su celta'li oyuncuyu keske alabilsek .
gecen sezonki *lemina ,mevcut takima ilac olur bir kac nokta da.

saygi ve selamlar .

La arkadaşım sallai öven bir tane entry göremezsin, geldiğinden beri berbat yazan benim. Al soruyorum sallaiyi kim aldırdı scout ekibi değil mi senin erden bey neden emre utkucanı kovmadı hala övüyor neden anlat bakalım
Allah aşkına 15 senedir bu kulüpte görev yapan Scout ekibini erden kovdurabilir miydi. Başına ekleme adam getirdiler ya.
Dursun kovulur o adam kovulmaz kovulduğunda kaos olur. Erdenin öyle bir yetkisi de yok direkt sportif direktör cenk ergün olduğu için sadece o kovabilirdi.

Alamadı. Dün gibi hatırlıyorum o süreci, boey'i 35 milyona sattık para harcamıyoruz bb'den çıkacağız dendi tüm muhabirler tarafından. Tepki gelince sonradan 2-3 milyon bütçe verdiler köhn alındı. Bb'den de çıkamadı sonrasında
Abi halukların boş yapmaları bunlar

Neden hiç düşünmüyoruz anlamıyorum. Tempolu devamlı bindirme yapan teknik bi herif

Allah aşkına 15 senedir bu kulüpte görev yapan Scout ekibini erden kovdurabilir miydi. Başına ekleme adam getirdiler ya.
Dursun kovulur o adam kovulmaz kovulduğunda kaos olur. Erdenin öyle bir yetkisi de yok direkt sportif direktör cenk ergün olduğu için sadece o kovabilirdi.
Erdenin öyle bir yetkisi yoksa bir daha bu kulübe gelmesin. Kimden torpilli bu adam jelert sallai yusuf demir habire adam sokup duruyor çıkaramıyoruz

Bazı renktaşlar Erden Timur'u sadece transfer özelinde eleştiriyorlar. Adamın geçen canlı yayını vardı tam 5 saat sürdü. Karşısında ki fenerli muhabirler bile hayranlıkla dinlediler. Erden Timur = vizyon Eğer o canlı yayını dinlemeyen var ise müsait bir anında dinlemesini rica ederim. Her şeye cevap verdi başarısız dediğiniz transferlere bile

İşte eşeklik ne gerek var en kötü yeniliriz zaten kazancından çok zararı var maç başı primleriyle kupada full zarar ediliyor.
3 kulvarda gidecek bir kadron olmadığı belliyken bu saçmalık yüzünden sezonun en büyük sürprizini yaptık yine. Geçen hafta ucuz yırttık derken bu haftaya patladı işte.

Neden hiç düşünmüyoruz anlamıyorum. Tempolu devamlı bindirme yapan teknik bi herif
Bunu almak icin once AZ'de oynarken dusunecegiz simdi dusunsen ne manasi var oyuncu Southampton'da oynuyor ki.

Puan kaybetmeyeceğiz diye bir şey yok mutlaka kaybedeceğiz. Gönül isterdiki lig 18.si takıma puan kaybetmeyelim ama yapacak bir şey yok. Daha önemli olan konu yedek oyuncularımızın olmaması. İki tane kilit adamımız olmayınca takım çok net çöküyor. Acilen yedek kulübesine kaliteli takviyeler yapmamız gerekiyor yoksa avuçlarız.

Abi halukların boş yapmaları bunlar
Herkesin söylediği birşeydi. Bb'den çıkacağız kızmayın diyorlardı erinç bilican falan bile. Sen erden timura bonservis bütçesi versen hemen topçuyu indirir bunlar gibi beceriksiz mi. Ellerinde 20 milyon var 1 tane forvet bulmaktan acizler

3 kulvarda gidecek bir kadron olmadığı belliyken bu saçmalık yüzünden sezonun en büyük sürprizini yaptık yine. Geçen hafta ucuz yırttık derken bu haftaya patladı işte.
Acil olarak 2'sine havlu atıp yolumuza bakalım bu beceriksiz yönetim orta saha filan almaz Sara'yı korumaya yöneleceksek en temizi tek kulvar.

Son günü beklemeye devam edin birde Konya'ya puan kaybedin. Hafta arası puansız kievede puan birakin.

İlk yarıyı resmen boşa geçirdik. Sanki antreman maçı oynuyorlardı. Yediğimiz goldee aptalca Kaan ve Abdülkerim muhteşem yedirdiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt