Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%99 küme düşecekler . adam'ı ikna edersek bir şekilde alabiliriz.Bunu almak icin once AZ'de oynarken dusunecegiz simdi dusunsen ne manasi var oyuncu Southampton'da oynuyor ki.
Bak ya adama yetki vermezsen ne olması lazımdı cenk defolacak ben yetkili olacağım mı demeliydi. Cenk sayesinde liselilerin oynarını aldı dursun. Buna da sportif aş görevi gerdiler. Erden de tüm işleri bitirici adam olacaksın denildi.Erdenin öyle bir yetkisi yoksa bir daha bu kulübe gelmesin. Kimden torpilli bu adam jelert sallai yusuf demir habire adam sokup duruyor çıkaramıyoruz
Fırsat transferi beklemeye gerek yok. Takım bas bas bağırıyor orta saha ve kanat diye. Bir de sağbek lazım. Allah aşkına bu nedir ya?
Bu ayı'ya 3 kuruş versen herşeyini satar.Bak hesabına
Kardeş bilmem kaç yenilmeyen takım olma istatistiği bozulsun mu şimdi.İşte eşeklik ne gerek var en kötü yeniliriz zaten kazancından çok zararı var maç başı primleriyle kupada full zarar ediliyor.
Kardeşim ne yetkisinden bahsediyorsun, adam 2 yıl futbol aş yi tek başına diktatör gibi yönetti. Başkanın bile hiçbir şeyden haberi yoktu, her şeyi kendisi yönetti. Nasıl başarılar ona yazıyorsa herkes hayran kaldıysa başarısızlıklar da ona yazar yönetim olarak.Bak ya adama yetki vermezsen ne olması lazımdı cenk defolacak ben yetkili olacağım mı demeliydi. Cenk sayesinde liselilerin oynarını aldı dursun. Buna da sportif aş görevi gerdiler. Erden de tüm işleri bitirici adam olacaksın denildi.
Floryada adam var, kemerburgazda var, gidip gardiyi bulup anlaşan adam kendisi yani elini transfer de soktu. Basın sözcüsü oldu.
Her türlü görevi verip yetkisi olmayan adam rolüne koyup herifi kullandılar ve üzerine de yönetim tarafından boklanan adam oldu. Kendisi de beni kullanamazsınız dedi geçti gitti en iyisini de yaptı.
Bende kendisine kırgınım kalmaması açısından ama içerisi 3 başlı ejderhaya dönmüş durumda.
Yönetimin maraba gibi kullandığı yeni adam da simitçi.
Bu sene bir şekilde şampiyon olalım ben kaos bekliyorum yönetimden. Orayı rahat bir şekilde atlatalı yeterki.
Sara'nın alternatifi Demirbay kısacası orta sahada hücumcu alternatifi yok (Lemina veya muadili + Demirbay)
Mertens'in alternatifi yok (Mika veya muadili)
Barış-Yunus hiçbir alternatifi yok (Mika veya muadili + Sallai)
Sanchez'in hiçbir alternatifi yok (Disasi + Kaan)
Torreira'nın hiçbir alternatifi yok (Lemina veya muadili + Berkan + Kaan)
Sağ bek zaten hiç yok (Disasi veya muadili + Kaan + Sallai + Lemina + Jelert)
Sol bek alternatifi yok (Eren Elmalı + Sallai + Berkan + Barış)
Yok yok yok.............
Gülelim mi buna.Kardeşim ne yetkisinden bahsediyorsun, adam 2 yıl futbol aş yi tek başına diktatör gibi yönetti. Başkanın bile hiçbir şeyden haberi yoktu, her şeyi kendisi yönetti. Nasıl başarılar ona yazıyorsa herkes hayran kaldıysa başarısızlıklar da ona yazar yönetim olarak.