Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.517
- 40.212
- 3.413
Lemina boşa çıktı iyice
O.B: ben orta saha istemem!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina boşa çıktı iyice
Zaten elinden geleni yapıyor ama hız lazım kuvvet lazım her zaman saygı duydum bu sene başında kızdım yine toparladı yine büyük saygı duydum.İnan ki mertens'e de kızamıyorum. Avrupanın hangi üst sıra takımı 37 yaşında adama emanet eder bir bölgeyi yedeksiz şekilde. Oraya mertens'in gelecek adamın yedeği olacağı kalitede bir adam lazım. Kaleciyle karşı karşı kalınca topa sert vurmaya mecali yok mertens'in artık
Knk ona şu halde bonservis verenin beynine osurayım.Yusufa 6M falan verdik galiba yaw.
Ne kdra satariz
Saatlerdir sinirim geçmedi ki aklıma Metin Öztürk geliyor "fırsat kovalıyoruz" sonra muhabirler geliyor "acelesi yok şubatta fırsat kovalanacak."
Babaya aldikKime aldik
Okan bey istemiyormuş ortasaha....Haberleri bile yok fener bjk alırsa şaşırma hatta ts başak bile yapabilir
Saatlerdir sinirim geçmedi ki aklıma Metin Öztürk geliyor "fırsat kovalıyoruz" sonra muhabirler geliyor "acelesi yok şubatta fırsat kovalanacak."
O zaman daha fazla kuduruyorum aklıma her geldiğinde tam sakinleşecekken yine kuduruyorum.
Sen şimdi bilmem kaç maç yenilmezlik serisi yapan adamları mı eleştiriyorsun. Rekor yapmadık mı yaptık. Şu yukarıdaki götümüzden akan balın bir önemi yok.Bak işte sıralayalım.
Bodrumspor - Kaçırdın kaçırdın, Gökdeniz direk
Trabzonspor - Abdülkerim ipten aldı, Batshuayi attı
Kayserispor - Yunus Akgün tek başına aldı 3 olana kadar yusuf yusuf izliyorduk
Göztepe - Sara hariç herkes patır patır sıçtı
Başakşehir - Barış Alper sahneye çıktı.
Demek ki kadroda bir şeyler doğru değil.
Hocalık bir durumda yok ona da bir şey diyemiyorum ama net yönetime yazar hoca naif ve kibar adam bunların hakkından Terim gelirdi.Sen şimdi bilmem kaç maç yenilmezlik serisi yapan adamları mı eleştiriyorsun. Rekor yapmadık mı yaptık. Şu yukarıdaki götümüzden akan balın bir önemi yok.
İstatistik önemli.
Avrupa namağlup 3 takımdan biriyiz ayık ol.
Osimhen ligi ezer geçer sanıyordum her maç gol atar diyordum. Prime Aboubakar çok daha iyi topçuBu takımın en net bitirici forveti Icardi'ydi neden mi 22/23 sezonu ilk 9 haftada bunun gibiydik tonla gol kaçırıp tonla puanlar bıraktık 5 puana kadar o fark çıktı 8'e çıkabilirdi ama Icardi form seviyesini kazandı takır takır koymaya başladı bitiriciği hat safaya çıkardı.
Icardi gitti yine bitiricilik yerlere indi 8 xG'den zar zor 3 gol çıkarıyoruz.
Aslında hoca Icardi-Osimhen iş birliliğini gördü tutamıyorlardı zemin yüzünden yine yönetimin iş bilmemezliği her ne kadar değil deselerde kesin ondan sakatlanmıştır en iyi adamlardan birini kaybettik.Osimhen ligi ezer geçer sanıyordum her maç gol atar diyordum. Prime Aboubakar çok daha iyi topçu
Eyüp + Hatay 8 xG'den 3 gol attık normalde 15-16 gol yapar artık Osimhen'in asistleri yemesinler Eyüp maçında karşı karşıya bomboş Demirbay, bu maçta yine benzer asistle Mertens bomboş kaçırdı bir tek geçen haftada Barış kusursuz atmıştı.
Mika ya da Wahi fark etmez 2'si olsa şu maçları herhalde yara yara rakipleri bayıltırmışız.
Bence 9.5 arıyoruz ya o da yanlış. Osimhen elmander gibi kullanıp önünde bitiriciği yüksek biri alınmalı.Aslında hoca Icardi-Osimhen iş birliliğini gördü tutamıyorlardı zemin yüzünden yine yönetimin iş bilmemezliği her ne kadar değil deselerde kesin ondan sakatlanmıştır en iyi adamlardan birini kaybettik.
Tek bacakla gelse bu maç en az 2 golü vardı o yüzden acil olarak Osimhen ile bağlantı sağlayacak birine ihtiyacımız var bu Mertens değil.
İcardi gittiğinde sıçışa geçeceğini maalesef söyledik ya.Osimhen ligi ezer geçer sanıyordum her maç gol atar diyordum. Prime Aboubakar çok daha iyi topçu