Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnan ki mertens'e de kızamıyorum. Avrupanın hangi üst sıra takımı 37 yaşında adama emanet eder bir bölgeyi yedeksiz şekilde. Oraya mertens'in gelecek adamın yedeği olacağı kalitede bir adam lazım. Kaleciyle karşı karşı kalınca topa sert vurmaya mecali yok mertens'in artık
Zaten elinden geleni yapıyor ama hız lazım kuvvet lazım her zaman saygı duydum bu sene başında kızdım yine toparladı yine büyük saygı duydum.

Ama artık gerçekten o bağlantıyı kuracak sürekli Osimhen'le işin içinde olacak biri lazım onu da yıpratmayıp doğru kullansak yine %100 katkısını alacaz.

Osimhen kendini yırtıyor 2 stoper arası boşluk var bugün ceza alanına çevrilen yaya doğru olan toplar hep güme gitti 1 tane Torreira vurdu onun hariç en az 7 topu harcadık.

Yusufa 6M falan verdik galiba yaw.

Ne kdra satariz
Knk ona şu halde bonservis verenin beynine osurayım.

Anca sonraki satıştan %50 pay karşılığı üzerine 3-4 milyon katıp Ahmet alınır en baba yapılabilecek iş bu.

Koca 1800 dakikanın 36 dakikası oynatılan yabancı kontenjanınaki herife bir allahın kulu para vermez anca Eyüp gibi 7-8 yabancısı olan takıma yaslayıp minimi zararla atlatmak lazım.

Böyle alt sıra takımlarında oynadı oynadı yoksa kimse adam edemez onu bu saatten sonra.

@Umut Işık

bir nefes al heis, futbolu ciddiya alma

it's all entertaiment
Saatlerdir sinirim geçmedi ki aklıma Metin Öztürk geliyor "fırsat kovalıyoruz" sonra muhabirler geliyor "acelesi yok şubatta fırsat kovalanacak."

O zaman daha fazla kuduruyorum aklıma her geldiğinde tam sakinleşecekken yine kuduruyorum.

Bu takımın en net bitirici forveti Icardi'ydi neden mi 22/23 sezonu ilk 9 haftada bunun gibiydik tonla gol kaçırıp tonla puanlar bıraktık 5 puana kadar o fark çıktı 8'e çıkabilirdi ama Icardi form seviyesini kazandı takır takır koymaya başladı bitiriciği hat safaya çıkardı.

Icardi gitti yine bitiricilik yerlere indi 8 xG'den zar zor 3 gol çıkarıyoruz.

Bak işte sıralayalım.

Bodrumspor - Kaçırdın kaçırdın, Gökdeniz direk
Trabzonspor - Abdülkerim ipten aldı, Batshuayi attı
Kayserispor - Yunus Akgün tek başına aldı 3 olana kadar yusuf yusuf izliyorduk
Göztepe - Sara hariç herkes patır patır sıçtı
Başakşehir - Barış Alper sahneye çıktı.

Demek ki kadroda bir şeyler doğru değil.
Sen şimdi bilmem kaç maç yenilmezlik serisi yapan adamları mı eleştiriyorsun. Rekor yapmadık mı yaptık. Şu yukarıdaki götümüzden akan balın bir önemi yok.
İstatistik önemli.

Avrupa namağlup 3 takımdan biriyiz ayık ol.

Sen şimdi bilmem kaç maç yenilmezlik serisi yapan adamları mı eleştiriyorsun. Rekor yapmadık mı yaptık. Şu yukarıdaki götümüzden akan balın bir önemi yok.
İstatistik önemli.

Avrupa namağlup 3 takımdan biriyiz ayık ol.
Hocalık bir durumda yok ona da bir şey diyemiyorum ama net yönetime yazar hoca naif ve kibar adam bunların hakkından Terim gelirdi.

Bu takımın en net bitirici forveti Icardi'ydi neden mi 22/23 sezonu ilk 9 haftada bunun gibiydik tonla gol kaçırıp tonla puanlar bıraktık 5 puana kadar o fark çıktı 8'e çıkabilirdi ama Icardi form seviyesini kazandı takır takır koymaya başladı bitiriciği hat safaya çıkardı.

Icardi gitti yine bitiricilik yerlere indi 8 xG'den zar zor 3 gol çıkarıyoruz.
Osimhen ligi ezer geçer sanıyordum her maç gol atar diyordum. Prime Aboubakar çok daha iyi topçu

Osimhen ligi ezer geçer sanıyordum her maç gol atar diyordum. Prime Aboubakar çok daha iyi topçu
Aslında hoca Icardi-Osimhen iş birliliğini gördü tutamıyorlardı zemin yüzünden yine yönetimin iş bilmemezliği her ne kadar değil deselerde kesin ondan sakatlanmıştır en iyi adamlardan birini kaybettik.

Tek bacakla gelse bu maç en az 2 golü vardı o yüzden acil olarak Osimhen ile bağlantı sağlayacak birine ihtiyacımız var bu Mertens değil.

Eyüp + Hatay 8 xG'den 3 gol attık normalde 15-16 gol yapar artık Osimhen'in asistleri yemesinler Eyüp maçında karşı karşıya bomboş Demirbay, bu maçta yine benzer asistle Mertens bomboş kaçırdı bir tek geçen haftada Barış kusursuz atmıştı.

Mika ya da Wahi fark etmez 2'si olsa şu maçları herhalde yara yara rakipleri bayıltırmışız.

Aslında hoca Icardi-Osimhen iş birliliğini gördü tutamıyorlardı zemin yüzünden yine yönetimin iş bilmemezliği her ne kadar değil deselerde kesin ondan sakatlanmıştır en iyi adamlardan birini kaybettik.

Tek bacakla gelse bu maç en az 2 golü vardı o yüzden acil olarak Osimhen ile bağlantı sağlayacak birine ihtiyacımız var bu Mertens değil.
Bence 9.5 arıyoruz ya o da yanlış. Osimhen elmander gibi kullanıp önünde bitiriciği yüksek biri alınmalı.

Birde rica ediyorum artık şu 4'lü defans formatınıda çöpe atalım Yunus Akgün'ü kanat değil merkez yapalım bu çocuk Kayseri'de merkezden yardı, Trabzon maçında merkezden yardı, kadıköy'de feneri merkezden hoplattı.

Kanatta net harcıyoruz dar alanda dikine bu kadar iyi hızlanan aynı zamanda topa sahip olmayı bilen ve bileklerine hakim çok iyi verkaç yapıp araya toplar atan adamın kanatta işi yok babalar gibi sol iç ya da serbest şekilde oynar hakkını verir bağırttırır.

Muslera
Sanchez - Kaan - Jakobs
Walker - Sara - Torreira - Barış
Mika/Wahi - Yunus
Osimhen​

Takımın kadrosu çok dar, devre arasına yetişelim diye kendimizi avuttuk yönetici denen beyefendiler çıkmış fırsat transferi kovalayacağız diyorlar. Üstelik bütçeleri varken. Gel de bu yönetime birşey deme

İcardi gittiğinde sıçışa geçeceğini maalesef söyledik ya.
Çok net icardi var diye bu herifi tutamadıkları aşikardı ve bu daha istekliydi şimdi herifin çevresinde 3 kişi var hangi birini aşıp şov yapsın.
İleride sadece 1 adamla 5 kişilik defansı zorlayabileceğimizi düşünen bir dünya var ve yine de iyi pozisyonlar buluyor. Gerçi ofsayt oluyor ama markajdan anca böyle kaçıyor bu herif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt