Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.718
- 59.104
- 3.383
şimdi de bunu mu uydurmuş got oğlanları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birde rica ediyorum artık şu 4'lü defans formatınıda çöpe atalım Yunus Akgün'ü kanat değil merkez yapalım bu çocuk Kayseri'de merkezden yardı, Trabzon maçında merkezden yardı, kadıköy'de feneri merkezden hoplattı.
Kanatta net harcıyoruz dikine bu kadar iyi hızlanan aynı zamanda topa sahip olmayı bilen ve dar alanda verkaç yapıp araya toplar atan adamın kanatta işi yok babalar gibi sol iç ya da serbest şekilde oynar hakkını verir bağırttırır.
Muslera
Sanchez - Kaan - Jakobs
Walker - Sara - Torreira - Barış
Mika/Wahi - Yunus
Osimhen
Transfer yapacaz oraya kimi yazsam bilemedim Idris midir Drisi midir biri yazılıyordu gelsin atletik adamsa yarın başlasın.
Geçen 2 sene icardi tek başına kaçıyordu markajdan bu adamın bitiriciliği zayıf asıl sıkıntı o. 10 kez kaleci karşı karşıya kalsa kaçı gol olur şüpheliİcardi gittiğinde sıçışa geçeceğini maalesef söyledik ya.
Çok net icardi var diye bu herifi tutamadıkları aşikardı ve bu daha istekliydi şimdi herifin çevresinde 3 kişi var hangi birini aşıp şov yapsın.
İleride sadece 1 adamla 5 kişilik defansı zorlayabileceğimizi düşünen bir dünya var ve yine de iyi pozisyonlar buluyor. Gerçi ofsayt oluyor ama markajdan anca böyle kaçıyor bu herif.
O zaman 4-2-3-1'e dönelimUmut barışı en verimli olduğu yerden nasıl uzaklaştırdın yav![]()

Hepimiz iyi oyun bekliyoruz ama bazen mümkün olmuyor. Hatayin pozisyonu yok zaten kazaren gol attilar. Böyle maclar hakkin yenmemesi önemli. Düsün ilk yari penaltiyi verse mac bambaska yere gidecek. Bi sekil böyle maclari kazanmakta önemli. Gecen hafta basaksehire karsi yine bi penaltimiz verilmedi orda golü bulmasak baris ile macin sonucu ayni olacakti ve yine verilmeyen penaltidan puanlar gitmis okacakti. Tabi galip gelince kimsenin umrunda degil. Öbür tarafta konya macinda kirmizi ve penalti verilmiyor yine sanki dünyada en normal olaymis gibi karsilaniyor. Organize kötülük var biz hala söyle oynadik böyle oynadik. Birde utanmadan yapidan bahsederler kime acaba bu yapi.Allah belalalarini versin orasi ayri
Dogranmamiz standart, ses eden de yok dogru durust
Ama babacim sondan 2ci takima 2 golunu iptal etseler de 3 tane atman lazim ya. Sonra gene cik hakemden sikayet et
Tabiki her mac hakemi yenmek zorunda degiliz ama hatay karsisinda ben mazeret kabul etmem acikcasi
Prime Burakta böyleydi her yiğidin bir zaafı var.osimhenin göz göre göre sürekli avel gibi ofsaytta bekleme işini napcaz

Burak hızlı koşup ofsayta giriyordu bu osimhen ofsaytta dolanıyor sanki ofsaytın ne olduğunu bilmiyor gibi. Girdiği pozisyonlara heyecanlanmıyorum bile artık biliyorum ofsayt olduğunuPrime Burakta böyleydi her yiğidin bir zaafı var.![]()