Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakem samsuna bir sarı kart verdi yemin ediyorum rezillik ötesi 10 kişi kaldı samsun

Sakın ha Eren Elmalı almayın

Açın Çorum Ümraniye maçına bakın

Ali Turap ben üçlüde kanat bek için biçilmiş kaftanım diyor

Amansızca bindiriyor dribblingleriyle paslarıyla baş döndürüyor

OB hainlik etme bu evladımıza Cimbom'un öz evladına formasını ver

Skriniar da olsa dünkü yedigimiz golü engelleyemezdi. Tamamen karambol ve sans golü. Takimin konsantresi sifirlara iniyor bazen.

Bu arada forumun dark modu biraz fazla tek düz olmuş. Bazı yerleri farklı renk yapın birbirine karışıyo. Her yer aynı renk gibi ayırt etmek daha kolay olmali

Foruma prime üyelik getirelim, prime üye olanlar üyelerin nude fotolarını görebilsin ayrıcalık olarak

Aga bu ne ??
renk körü mü oldum
IMG_2445.webp

Seneye en yapmamamiz gereken şey muslera nin sözleşmesini uzatmak..Bitmiş adam artık.Kalede kalecimiz yok resmen gelen geçen gol oluyor.. Tamam iyi bir savunma takımı değiliz ama bir tane de kritik bir top çıkar be arkadaş..

Hatay maçında kaleye isabet eden tem tehlikeli pozisyon gol,
Goztepe maçındaki 2 pozisyondan biri gol
Sivas maçındaki 3 pozisyonun 2 tanesi gol
Kayseri maçında yine kurtardığı tek top yok
Trabzon maçı yine 1 tane kurtarış yok
Basaksehir maçında 2 pozisyonun 1 tanesi gol..

Bu son dönemde benim aklıma gelenler..Tamam takım savunmamız iyi değil ama belki rakiplerin de beceriksizliginden öyle çok pozisyon vermiyoruz ligde..Ama verdiğimiz pozisyon gol oluyor..

Mesela livakovic de iyi kaleci değil konya da 1-0 ken bir top çıkardı 2-0 olmasını engelledi,mert gunok un,ugurcan çakır in böyle kurtarislari var muslera nin yok..Bir tane fb maçında oosterwolde nin pozisyonundaki kurtarisi dersin onun dışında bir tane hatırlamıyorum bu sezon..

Muslera yi şu haliyle üst sıralardaki eyup,samsun,goztepe nin kalesine koy tek başına küme düşme hattına indirir o derece kötü durumda..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt