Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız benim avatar totemliydi. Kullanmaya başladıktan sonra seri galibiyetler sonrası da şampiyonluklar gelmişti. Yazın 2 günlüğüne değiştim düzelttim bok gibi bir yaz geçirdik.

Avatarımı geri verin kardeşim ben bereden bulacam şimdi onu

Mika icin özel olarak niye maca bakiyonuz yav? Persembe febe macina bakacaz zaten orda oynar görursunuz iste

Bence 4lü oynayacaksak önem sırası aşağıdaki gibi

sağ bek
hücum oyuncusu
sol bek yedeği
orta saha
stoper
Sağ bek bence de ilk alınacak isim olmalı, ama 2. sıraya orta saha yazarım ki bu konu formasyondan da bağımsız. Sara ve Torreira'dan birine bir şey olsa yerine oynayacak isimler ölüm ve sıtma tercihi gibi. 3'lüye döneceksek tekrardan, forvet isteme işi normalize edilebilir ama zannetmiyorum. Icardi var diye mecburen denedi, ilginç bir şekilde iyi oynadık diye vazgeçti herhalde.

Ahmet kutucu iyi bir 12.adam olur. Şuayipten iyidir yedekte

Mika ile ilgili artık eskisi kadar sıcak değilim burada net santrafor oynuyor kendisi 2. forvet yada Mertens bölgesinde oynatıldığında hep daha etkili olmuş gibi ama 25 bonservis 5 maaş vereceğimiz bir oyuncu değil. Gouri'ye daha sıcak bakıyorum artık.

Tüm gürcistanı satsan 25m eder mi şüpheli

Bu Mika alanın elinde patlayacak muhtemelen. En son Evander'de de öyle olmuştu, MLS'e gitti herif. Gürcistan'dan topçu mu çıkar, hem de forvet. Geçsinler o işi. Son 100 yılda adamlardan çıkan en iyi topçu ismini doğru yazamayacağım PSG yapan lavuk.

Avatar demişken sezon sonu şampiyon olup 5.takar isek benim avatarda şöyle bir dönüşüm yaşanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt