Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.682
- 11.599
- 1.473
Jelert 10 ettiği yerde veririm6m + sonraki satıştan pay deniyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jelert 10 ettiği yerde veririm6m + sonraki satıştan pay deniyor
Ahmet kutucu ve wahi gouri gibi adamlar alınıp hücum guclenmeli. Ben wahiye daha yakınım at gibi herifahmed kutucu ve makatze cok farklı oyuncular ,hiç izlemeyenler için sallaması cok kolay
Ona da 25 istiyorlar adam mental sorunluAhmet kutucu ve wahi gouri gibi adamlar alınıp hücum guclenmeli. Ben wahiye daha yakınım at gibi herif
Valla mentali çok iyi adam buraya gelmez zatenOna da 25 istiyorlar adam mental sorunlu
kafasını olur fenerBu kadro ile bu federasyon ve hakem grubu varken şampiyon Fener olur. Ortalama sağlık kanat ve forvet alınmalı
O ekstradir herhalde. Yoksa bunlar kafayı yemistir
wahiyi alamaz abicim bizimkiler leo söylemişti sanırım taliplisi cok diyeAhmet kutucu ve wahi gouri gibi adamlar alınıp hücum guclenmeli. Ben wahiye daha yakınım at gibi herif
Hem jelert hem yusuf oynamış olur çok mantıklı. Jelert bizde kalırsa sezon sonuna kadar toplam yarım saat oynamazKutucu = Jelert kiralık + Yusuf bonservis
2 yer açmış oluruz
Bu kiralama sınırı nerden çıktı la. Önceden varmiydiki böyle birseykiralama sınırı vs bi bilgim yok da bu jelerti göndersinler oynasın 4-5 ay bi yerde
sene sonu da 5e falan iteleyelim gitsin
20 sayfa geriden geliyorumGouiri geliyor ha!