Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizde vedalasamama sorunu mevcut. Halil Yusuf Ziyech Nelsson Demirbay
Yazın veda etmemiz gereken isimlerdi
Halil içlerinde en az zararı olanı. 400bine oynuyor herif.
Nelssonu da oynatmayacaksa satmak zaten en doğrusu. Diğer 3üne teneke bağlayıp şutlamak gerekiyor. Yarın bile şutlansa olur

Ne alaka niçin

Bence normalleşme için tercih eder aksine

Öyle olsa Zakharyan çıkmazdı bu arada
UEFA Rusya’ya uyguladığı ambargoyu kaldırmadan ithalatı anca 10’luk futbolcuya 30 vererek yaparsın Rus pazarından. Çünkü kimse Rusya’ya transfer olmak istemiyor. Mesela wendeli 2 ay uğraştık alabildik mi ?

aradığımız hücumcu için Rus pazarına gidelim

- Spertsyan
- Tyukavin
- Ugalde
- Glushenkov
- Barco
- Bitello
- Batrakov
- Pinyaev

bunlardan en az biri iyi topçudur ve €20m'den ucuza biter sanki
Tyukavin bayağı iyi olur. Ruslarla avrupanın arası düzeldiğinde bu herif 60 milyon euro

Batshuayi kalsın diyorsa hem OB'yi kovarım hem Batshuayi'yi satarım şahsen

Ama teklif falan olduğunu sanmıyom teklif olsa da OB kalsın demez zaten, zorunluluktan kullanıyor aldırdığına bin pişman belli

lineup.webp

Çektirmeye 2500 tl, kanal tedavisine 6600 tl dedi. Ben en son kanal tedavimi 450 tlye yaptırmıştım
devlet hastanesine gidilir abi ben iş güvenliği uzmanlığı yaptım bir dönem, üsküdar diş hastanesine iş yapmıştık gayet temiz doktorları felan kibar gelmişti bana denenebilir.

Çarşıdan aldım Shaqiri eve geldim Necati hamlesi = Ahmed Kutucu. Devre arasında kimseye 25 sıkmaya gerek yok. 5 kağıda Kutucu'yu alırız biraz üzerine düşsek. Hocanın kafasında kurduğu planda yardımcı forvet ve kanat forvet rolünü layığıyla oynar.

kutucu ve lemina ile transfer döneminin kapatılmasına fitim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt